Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ 6.SINIF ÖĞRENCİSİYİM, SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
7
Favori
6.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çukurova yazacaksan şayet gtün sağlam olsun çalışma alışkanlığın olsun yeter öyle ezberim kötü falan deyip moralini bozma. Maddiyata gelirsek gezecek tozacak adam da bulamayacaksın vakit de bulamayacaksın masrafı burdan kısabilirsin. Kitap işine girecek olursak tıbbi biyoloji hariç textbook almana gerek yok notlar ve çıkmışlar yeterli oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım kdc kazanırsınız hocam, benim ilkokuldan beri hayalim göz doktoru olmaktı , tıpı bile seçmemdeki amaç bu o yüzden gözün bir sorun olmazsa bana çok keyif vereceğine inanıyorum inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puahahah tıpçı diye geçinenlerin çoğu 1-2.sınıf cümlesine yarıldım :D eski tayfadanım cart curt
    dönem 1-2 olunca tıpçı olunmuyor mu ? doktor desen anlarım 4ten itibaren ünvan geliyor. yerleştikten itibaren herkes tıpçı oluyor
    madem adam akıllı millete yardımcı olacaksın insanları küçümseyerek değil bilgini konuşturarak yap. umarım gerçek hayatta böyle değilsindir. yoksa bir dk dayanmam ya patlatırım yüzüne bir tane yaş maş dinlemem, ya da direkt uzaklaşırım ordan.
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam neden böyle sert tepki verdin ki? Ben kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum konu sahibinin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ikinci ve üçüncü sınıfta günde kaç saat çalışıyordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

puahahah tıpçı diye geçinenlerin çoğu 1-2.sınıf cümlesine yarıldım :D eski tayfadanım cart curt
    dönem 1-2 olunca tıpçı olunmuyor mu ? doktor desen anlarım 4ten itibaren ünvan geliyor. yerleştikten itibaren herkes tıpçı oluyor
    madem adam akıllı millete yardımcı olacaksın insanları küçümseyerek değil bilgini konuşturarak yap. umarım gerçek hayatta böyle değilsindir. yoksa bir dk dayanmam ya patlatırım yüzüne bir tane yaş maş dinlemem, ya da direkt uzaklaşırım ordan.
    Senin gibi böyle boş laf edenlerle dolduğu için gerçek tıpçıya sorun dedim. Boş yapmaktan başka yetin yok, kabadayıya bak hele.

• JustHF J kullanıcısına yanıt
    aynen birader en tıpçı sensin oldu mu

• JustHF J kullanıcısına yanıt
    Abi senin tuşun yok mu ona çalışsana

Tg-wp gruplarında herkes çok fazla çalışıyor. Ben sınav zamanında hiç foruma girmemiştim. Yks sınavında sonra girdim ya da komite sınavlarınından sonra girdim.

Senin sınav vaktin bence burada senin moralini de bozarlar seni havaya da sokarlar kanma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    şu trole bak hele hemen de yalakası olmus bana laf çarpıtıyor

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Bence biraz dikkatlice oku

Seni destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne zaman çalışıp ne zaman ara vereceğimi, ne zaman foruma gireceğimi sana mı sorucam aslanım

• 4'e geçtim. 1-2 de derslerim kötüydü. Tıpı sevmiyorum. Stajyerlikten de biraz tırsıyorum açıkçası. Sence çabuk uyum sağlar mıyım veya çok zorlanır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 10 Temmuz 2020; 3:49:30 >
    gece vakti uykulu uykulu tam okuyamamışım kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.