Şimdi Ara

Nvidia Gtx 1660 süper ddr6 micron ? samsung ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • default fan curve'e benziyor. bidaha fanlardan ses geldiğinde denerim bakalım nasıl olcak.

ama bu fan curve ile 72-73 derecelerde gezeceğini tahmin ediyorum. yani saat hızını düşürecektir ama fan sesi tamamen kesilirse öyle devam ederim.
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    Bir deneyin sonrada beni haberdar edin bende merak ettim gigiabyte kartınızı.

Demin kasa kapalklarını taktım. bakalım 30 derece istanbul sıcağında kaç derecelere çıkıcak gpu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 29 Haziran 2020; 15:26:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Genelde bu konuda Samsung ramler daha iyi öç oluyor
    Düz 1660 da micron çok daha iyi galiba.İyi oc olan kartların çoğu forumda gördüğümüz kadarıyla düz 1660 da micron samsunglu arkadaşların bazıları istediği verimi alamıyor ama gddr6 daki durumu bilmiyorum tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 2 Temmuz 2020; 0:53:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 temmuz 19'daki mesajınızdaki resimleri göremiyorum hocam firestrike gpu puanınız kaç stok ve oc?
  • 16495

17397
  • elinize sağlık hocam.youtube'a pek güvenmiyorum gözümle görmem gerekiyor ama hakikaten 1060 ile 1660s arasında %50 fark varmış.hani borsada hissen düşer biraz daha alırsın zararını kapatmak için.1060 sahipleri de kart para ediyorken satıp hesaplı buldukları bir 1660s'ye geçmeli bence çünkü 1 2 sene sonra 1060 para etmeyecek ama 1660s edecek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.