|
Bildirim
|
Bakterilerin %99.9 unu öldürür kısmının %100 yalan olduğundan %100 eminim
![]() |
Labda bir çok antebakteriel test yaptım... Oraya o yazıyı koydularsa testleri yapılmış ki konulmuş ki activex iyi bir marka.. Bakterilerin %99.99 öldürmek de büyük bir olay değil.. Etken madde koyarsınız öldürür.. Zaten belli bakteri suları üzerinde yapılır bu deneyler.. Virüs de demiyor.. Yani bir şey bilmiyorsanız yorum da yapmayın.. İftiracı duruma düşersiniz zaten.. Gerçi toplumun en büyük özelliklerinden biri de bu.. Hiç bir bilgiye sahip olmadan herkese iftira atmak.. |
Yani ne?!
Al ya da alma dememi mi bekliyorsun? Duyduğumu paylaştım, mantıksız da gelmedi alıp almamak tercihe kalmış. Ben almıyorum uzun zamandır.. |
Ayıptır sorması, fisteki o numaraları niye karaladin üstat?
Bu neyin paranoyası? Paylaşım için teşekkür ederim bu arada, bugün gidip bakacağım, iyi fiyat... |
Sağlık açısından activex pek önerilmiyor, yararlı bakterileri ve cildin yapısını da etkiliyormuş..
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2ekmek1sut -- 13 Haziran 2020; 13:48:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulashcan -- 13 Haziran 2020; 14:13:59 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|