Hayır bu shop < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (890. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: beuHocam ben 4000 TL'lik sms bütçesi ayırdım. 50 liraya da 10 tane eleman tutacağım, sms başladığı an hepsi Dora Dayı'ya sms atacak. Sana da tavsiye ederim
Sağolun hocam bu yöntem sayesinde Dora dayımı şampiyon yapabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmkansız hocam, haberi bizzat show tv sunucusu Ece Üner'den aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maçukaİmkansız hocam, haberi bizzat show tv sunucusu Ece Üner'den aldım.
O zaman laf sokmalık haber bulamayıp Dora dayımı kullanmıştır hocam, kesin shop inanmayın.
-
-
Gece gece saatten kaynaklı sanırım freudvari yorumladım Aycan hanımın bu gifini
Aycan'ın sağındaki eleman siz misiniz hocam?
-
Yakınlık bakımından sağında, solunda, arkasında, önünde olmak isterdim ama Cemal olmak istemezdim hocam
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
abi böyle günaydın mı olur ya gözünü sevim böyle birşey var mı ya bak ben size söylim böyle olmaz abi
-
Bilmediğin bir şey var Serhat!
-
GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ GÖNÜLLÜLER VEDA VİDEOSU %99,99 ERDİ BAŞKAN
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamabi böyle günaydın mı olur ya gözünü sevim böyle birşey var mı ya bak ben size söylim böyle olmaz abi
-
Hanzade ve Çalışkan ikisi potaya girdi. Poyraz oylamada yok amaçda buydu yalandan sakatlık.
Reşat Berkay Yunus Hanzo Dora > Çalışkan
Ayşe Aleyna Stev Çalışkan Öykü > Hanzo
Öykü gecen hanzo yazdı.
Dora Stevena gıcık kapmamışaa Hanzo yazacak yazmazsa Steve adıni verebilir şaşırmam.
O zaman Hanzo potaya girer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 6 Mart 2021; 10:34:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese iyi haftasonları
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Dora dayım ayı gibi karizma, ayı gibi kudurtucu. Çağrı çakma kabadayı, kolejde okuyup nişantaşında yaşayıp ikoncanlarla sevgili olup Dora dayımı sosyetelikle suçluyor, sanki kendisi mafyanın kucağında büyümüş
Dora dayım olduğu gibi, kendisiyle barışık, ayı gibi eğitimli, ayı gibi sosyete, ayı gibi kudurtucu ve samimi. Bu çakma kabadayı gibi rol kesmiyor, mağdur olmaya çalışmıyor ve en delikanlı benim tiplerine girmiyor.
Doranın desteklenmesi değil de sizin her sene forumdaki populariteye karşı birini çıkarmaya çalışmanız zorlama gibi sanki. Asıl Çağrı’da hiçbir numara yok. Saf kuduruk, asabi ve boş bir adam. Ne ince zeka var ne konuşma kabiliyeti ne hitabet ne de performans. İki ağlayıp mağdur oldu ve Dora dayımdan prim kastı sadece
Dora dayıma karşı Çağrı çok zayıf kaldı başka birini bulunYine %100 objektif bir yorum olmuş, bravo hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
''Uğurtan Dora, Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı''
Tiki dayıma bak sen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X