< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (753. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Zeytinburnu da bizde hocam müsterih olun
2 g*t baş sallayan adam zeytinburnu nu temsil edemez
Alıntıları GösterHOCAM BU DURUMDA DORA DAYIMA İSTANBULUN SEFİRİ DİYEBİLİR MİYİZ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66FHOCAM BU DURUMDA DORA DAYIMA İSTANBULUN SEFİRİ DİYEBİLİR MİYİZ..
Alıntıları GösterRAHATLIKLA DİYEBİLİRİZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidiciyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
GidiciyizEVET HOCAM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03EVET HOCAM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ
Alıntıları GösterYoutube yorumlarını görünce aklıma geçen sene Yunus Emrenin sürekli linçlenmesi geldi hocam...
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03EVET HOCAM ŞAMPİYONLUĞA GİDİYORUZ
Alıntıları GösterALAYINA GİDİYORUZ HOCAM
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Youtube yorumlarını görünce aklıma geçen sene Yunus Emrenin sürekli linçlenmesi geldi hocam...
Alıntıları GösterAlışığız hocam, sıkıntı yok
Zeytinburnunda adamı böyle dolandırmazlar
Hocam zıpzıpı en yakın zamanda akbille göndericez müsterih olunuz @BlackEagle03
-
Acun Ilıcalıya açık çağrımızdır; Dora dayıya linç kampanyası yürüten YouTube adminini uyar ve bir özür metni yayınla yoksa Dora dayının yeğenleri Kral Şakir falan dinlemez Exxen üyeliklerini iptal eder
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Acun Ilıcalıya açık çağrımızdır; Dora dayıya linç kampanyası yürüten YouTube adminini uyar ve bir özür metni yayınla yoksa Dora dayının yeğenleri Kral Şakir falan dinlemez Exxen üyeliklerini iptal ederSİHİRLİ ANNEM İÇİN AÇTIĞIM HESABI İPTAL ETTİM HOCAM. ŞİMDİ ACUN DÜŞÜNSÜN...
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Acun Ilıcalıya açık çağrımızdır; Dora dayıya linç kampanyası yürüten YouTube adminini uyar ve bir özür metni yayınla yoksa Dora dayının yeğenleri Kral Şakir falan dinlemez Exxen üyeliklerini iptal ederDora dayıyı doğruyorlar hocam
MÜSTERİH OL MÜSTERİH OL NİYE BÜLENT ERSOY GİBİ ESKİ TÜRKÇEYLE KONUŞUYORUZ BEYLER MÜSTERİH FALAN OLMUYORUM DORA DAYIM İÇİN KENDİMİ PATLATMAK İSTİYORUM
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66FMÜSTERİH OL MÜSTERİH OL NİYE BÜLENT ERSOY GİBİ ESKİ TÜRKÇEYLE KONUŞUYORUZ BEYLER MÜSTERİH FALAN OLMUYORUM DORA DAYIM İÇİN KENDİMİ PATLATMAK İSTİYORUM
bravo weros hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam zıpzıpı en yakın zamanda akbille göndericez müsterih olunuz @BlackEagle03
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hiçbiri tutmadı hocam😂 -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hiçbiri tutmadı hocam😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X