|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (582. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bir tane hanım abla vardı kocası evi basıp götürmüştü onu biliyor musun hocam
Alıntıları Göstermusashi meltem hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekalfwons
Alıntıları GösterGelen erzakları tek tek elleyip hangisi büyükse onu alıyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ethem katır dostum beni neden yazdın..
-
İsmailin sonu da dondurma hırsızı Barış gibi olur mu hocamquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Gelen erzakları tek tek elleyip hangisi büyükse onu alıyormuş
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bir tane hanım abla vardı kocası evi basıp götürmüştü onu biliyor musun hocam
Alıntıları Gösterhahahaha hadi yaaa ciddi misin onu kaçırdım ben sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcHocam tam reality programiydi. Hiç unutamadığım kalleşlikde kibir ve kasvet ordusu haince bir kulisle zeyd ve erdi baskanimizi potaya sokup zeydi elemişlerdi ama sonra erdi başkanimiz hepsini tek tek eleyip şampiyon olmuştu yetmemiş kibir ve kasvetin başkanı bulutu survivorda da elemişti
kibir ve kasvetin kalleşlikleri,kumpasları bitmez hocam bi daha gelsinler bi daha eleriz akbilimiz full çok şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_ncthahahaha hadi yaaa ciddi misin onu kaçırdım ben sanırım
Alıntıları Gösterberna keklikleri tuvalette dövmeye çalışmıştı. sonra kocası geldi yedi sülale manyaklıklarından bıktı bizi rezil ettin dedi. yarışmadan çekildi. o ara yarışmacıları kim seçiyorsa büyük bir dehaydı. göz6 castı 2017. sonra ihsan geldi içine etti herşeyin. ihsanın o sene konu olarak geldiği panorama bölümünü de hatırlıyorum. bütün acun medya ekibine yalakalık yapmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-186AFD66F -- 14 Şubat 2021; 21:7:47 >
-
DORA DAYIM ÇOK İYİ ANALİZLER YAPIYOR
Dora dayı kızların yazılmamasına çok sevinmiş haremi için seçim şansı arttı.
İyi iyi ünlüler fokurdamaya başladı
Doğan başladı
Gonulluler kazansa daha iyi olur gibi. Unluler iyice karissin
ünlüler kaybederse pota doğan sergen ismail (batuhan elenmeyeceğini düşünmüyorum deyip adın adını verir) ya da doğan sergen çağrı olur bu durumda da sergen karambole gelebilir umarım bu hafta doğan ve onun saçma danslarından kurtuluruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66Fberna keklikleri tuvalette dövmeye çalışmıştı. sonra kocası geldi yedi sülale manyaklıklarından bıktı bizi rezil ettin dedi. yarışmadan çekildi. o ara yarışmacıları kim seçiyorsa büyük bir dehaydı. göz6 castı 2017. sonra ihsan geldi içine etti herşeyin. ihsanın o sene konu olarak geldiği panorama bölümünü de hatırlıyorum. bütün acun medya ekibine yalakalık yapmıştı.
Alıntıları Gösterhahaha hatırladım aslında gıcık bi karı vardı sonra aradan zaman geçti bişeyler oldu baktım yoktu yarışmada dedim elendi heralde ama olayları kaçırmışız
-
İsmail tazmanya canavarı harbiden önüne geleni süpürüyor herif.
İsmail fanları
-
Ünlüler kaybedecek aksi düşünülemez. Acun zaten dün renk verdi yok kadın erkek bilmem ne belli ki ünlülerden bi erkek göndermek istiyor. Hayrettini gözden çıkarmış olabilir. -
Cirmağa gidiyirum -
Reşat rahatlığı...
DORA DAYIM DORA DAYIM
BİR EMRİNLE ORADAYIM
DORA DAYIM DORA DAYIM
TALİMAT VER KENDİMİ PATLATAYIM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X