Survivor 2016 bitmişti hemen ardından Goz6 başlamıştı Semih reisten sonra Erdi başkanı tanımıştık güzel yıllardı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 14 Şubat 2021; 19:42:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (581. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam bulut çöpü yerine zeydi getirseydi acun mükemmel olurdu. 2017 gibi efsane bi sezonda zeydde olsa muhtemelen nirvanaya cikardi program
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcHocam bulut çöpü yerine zeydi getirseydi acun mükemmel olurdu. 2017 gibi efsane bi sezonda zeydde olsa muhtemelen nirvanaya cikardi program
Zeyd inanılmaz bir çar hocam o adamı acun nasil kullanmadı inanılmaz ama ben bunu acuna sallamasina bağlıyorum 3t tarzı ters yaptı biraz acunda sildi
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcUlan ne yıldı be önce göz6 sonra survivor 2017 reality bakimindan mükemmel bir seneydi 2 programda da normal bi tip yoktu
Aynen hocam aslında gözaltını çok fazla takip etmiyordum ama izlediğim zamanlarda erdi baskanın kibir ve kasvet ordusuyla olan mücadelesi hemen göze çarpıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctAynen hocam aslında gözaltını çok fazla takip etmiyordum ama izlediğim zamanlarda erdi baskanın kibir ve kasvet ordusuyla olan mücadelesi hemen göze çarpıyordu
Alıntıları GösterBir tane hanım abla vardı kocası evi basıp götürmüştü onu biliyor musun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Zeyd inanılmaz bir çar hocam o adamı acun nasil kullanmadı inanılmaz ama ben bunu acuna sallamasina bağlıyorum 3t tarzı ters yaptı biraz acunda sildi
Alıntıları GösterSormayın hocam. Acun büyük bir potansiyeli yedi.
In memory of ZEYD GÜMÜŞTUTAN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ÇAĞRI TAKIMA RACON KESİYOR HAHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHHHA
Tolunay takıma bir höyt dedi herkes yattı
Hocam tam reality programiydi. Hiç unutamadığım kalleşlikde kibir ve kasvet ordusu haince bir kulisle zeyd ve erdi baskanimizi potaya sokup zeydi elemişlerdi ama sonra erdi başkanimiz hepsini tek tek eleyip şampiyon olmuştu yetmemiş kibir ve kasvetin başkanı bulutu survivorda da elemişti
Çağrı reyiz resmen askerde koğuştayken ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kibir ve kasvetin diğer elemanı çakma lazı da CUMALİ BAŞKAN'ımız 2018'de elemişti hocam
-
Dora dayımsız ateş yakarsanız başınıza öyle şeyler gelir işte
İçine su döküp götürmeniz lazımdı
-Dora Dayı
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcHocam tam reality programiydi. Hiç unutamadığım kalleşlikde kibir ve kasvet ordusu haince bir kulisle zeyd ve erdi baskanimizi potaya sokup zeydi elemişlerdi ama sonra erdi başkanimiz hepsini tek tek eleyip şampiyon olmuştu yetmemiş kibir ve kasvetin başkanı bulutu survivorda da elemişti
Tam reality programıydı ama program tutmamıştı . Nerdeyse izlenmiyordu. Zaten Survivor'a katılan tüm göz 6 yarışmacıları patır patır elendi .Hiç biri varlık gösteremedi.Sizin Erdi başkan birleşmeyi göremeden elendi..Bir bizim forum abarttı da abarttı şu Göz6 'yı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 14 Şubat 2021; 20:41:33 > -
İsmail gene yemek krizine girmiş
İSMAİL LE ÇAĞRI YENİ GELEN ELEMANIN BAZLAMAYI DA YEMİŞ HAHAHAHAHAHHAH
Kesin Mağdurhan atılmıştır ben açım diye.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
İSMAİL LE ÇAĞRI YENİ GELEN ELEMANIN BAZLAMAYI DA YEMİŞ HAHAHAHAHAHHAH
Gonca BASKIN YAPTI LAN
Abi dedikodu yaparken basılma çok kötü allah düşmanımın başına vermesin ahahaha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X