< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (493. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66FBöyle saçma bir şey de olmuştu cidden. 4 yedeği sms'e sokup en az oy alanı geri göndermişlerdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Böyle saçma bir şey de olmuştu cidden. 4 yedeği sms'e sokup en az oy alanı geri göndermişlerdi
Alıntıları GösterTarihin en iyi yedek kadrosu muhtemelen seçilmeyen adamda çok iyi reality verirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Böyle saçma bir şey de olmuştu cidden. 4 yedeği sms'e sokup en az oy alanı geri göndermişlerdi
Alıntıları Gösterreal madridde yok böyle yedekler hocam. o elenen adam 2017'nin gerçek mağduru olabilir bu arada
-
-
-
No mma kickboxing no mma :)))) rezillikquote:
Orijinalden alıntı: Guest-186AFD66F -
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
No mma kickboxing no mma :)))) rezillik
Alıntıları Gösterboşver Fb konusu, en iyisi burası
-
Ahahah hocam cok kotu seyler yazacaktim basit bir sey yazip ceza aldim iyi olduquote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauriboşver Fb konusu, en iyisi burası
Alıntıları Göster -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Ahahah hocam cok kotu seyler yazacaktim basit bir sey yazip ceza aldim iyi oldu
Alıntıları Gösterno mma kickboxing no mma diyen Barziye
2017 Survivorda kankası Adem ile 7/24 mağdura yatarak o sezonu kangrene çevirdiler. videoyu yeni izledim tam bir barziyeymiş.lakabını hakediyor.rezillik.
Kontrol etselermiş hocam bununkini benden yakisikliquote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centaurino mma kickboxing no mma diyen Barziye
2017 Survivorda kankası Adem ile 7/24 mağdura yatarak o sezonu kangrene çevirdiler. videoyu yeni izledim tam bir barziyeymiş.lakabını hakediyor.rezillik.
Alıntıları Göster -
Çok değişik konuşmuştu seçilemeyen yarışmacı.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Tarihin en iyi yedek kadrosu muhtemelen seçilmeyen adamda çok iyi reality verirdi
Alıntıları Göster
Girse kaos getirirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 7 Şubat 2021; 0:58:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arada böyle sürprizler yapabiliyor başkan. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Tarihin en iyi yedek kadrosu muhtemelen seçilmeyen adamda çok iyi reality verirdi
Alıntıları GösterVerebilirdi ama İlhan'a posta koyabilecek tek insan da Fatih Yoldaş'tı herhalde
Yedeklere bak be. Harbiden son survivor buydu yedekleri bile şu son 4 senenin kadrosundan iyidir
@Jeunes Turc @EthanCarter III @Metz @Alinda98 @Ben-ce
Ulan Acun şunları neden tvden yayınlamıyorsun
Kızlar Dora dayıma haince ölüm planı yapmışlar....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 7 Şubat 2021; 5:1:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X