Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.629.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C559FDEA4

Günlerdir yorumlar okuyorum, gereksiz bir dora yorumu fazlalığı var bu forumda. Parayla tutulmuş gibisiniz ya da bir tanıdık bilemedim.

Gıcık olduklarım ve yorumlarıma gelirsek;

Öykü, ada hayatını kasdetmiyorum ama oyunlarda bir şey beceremezken oyunları şansa vs. alırken çok konuşuyor, bilen kişilerin konuşmasına da izin vermiyor. Hep aradan sesi çıkıyor.

Ayşe, fazla sinsi. Her konuda sinsi ve Merve'ye İlayda ile laf göndermesinden sonra artık karaktersiz de diyebiliyorum kendisi için.

Hanzade, başlı başına gereksiz ve karaktersiz.

Poyraz'ı %50, Reşat'ı %100 karaktersiz buluyorum.

Baran'ı gıcık buluyordum ama az önce Duygu'nun dediklerindeki haklılık payını göstermeye çalışınca benden tam oy aldı.

Melis'i, Aleyna'yı, Steven'ı ve Batuhan'ı da tam çözemedim açıkçası, kuşkularım var.

Şimdilik bu kadar. İsmail, Batuhan, Sergen, MERVE'yi destekliyorum.

Yunus Emre'nin karakteri şimdilik iyi görünüyor.

Dora Dayı'nın yeğenleriyiz hocam ücret almıyoruz  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• barış sınıfta haylazlık yapan sınıfı kontrol edemeyip sitem eden beta öğretmenler gibi

• İlayda sultaaaaaannnnnnn

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilayda başkan ayşe'yi eze eze yendi

• Şeker sultan Ayşe ye haddini bildirdi

• İlayda'nın bu hareketiyle Öykü'nün ilk olarak gitmesi gerektiğini düşünebiliriz.

Öykü gitmeli, belki o zaman Batuhan'ın sözleri kesilmez ve iletişimleri düzelir.

• İlayda Hayrettinden daha çok işe yariyor
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Peki aldım cevabımı ama başka kişiler konuşulması gerekirken de Dora da Dora diye tutturmayın sarpa sarıyor muhabbet.

• baranı bugün şutlarlar

• Acun bu yeni gelen aleynayı da şutlar yakında eminin kız versiyonu gibi nerden bulmuş bu asosyalleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 2 Şubat 2021; 22:52:13 >
  • Ben de haftalardır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve Dora ile ilgili yazılan güzel şeyleri büyük bir keyifle okuyorum. Eminim benim gibi Doracı olan ama sadece forumu okuyan bir çok Doracı vardır. Sadece bu yorumu yazmak için üye oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 2 Şubat 2021; 22:58:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Ben de haftalardır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve Dora ile ilgili yazılan güzel şeyleri büyük bir keyifle okuyorum. Eminim benim gibi Doracı olan ama sadece forumu okuyan bir çok Doracı vardır. Sadece bu yorumu yazmak için üye oldum.

el DORADO

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

baranı bugün şutlarlar

İşler karışık.

1.poyraz olursa
    2. Reşatsa Baranı şutlamaz Hanzade Dora
    2. Ayse Dora Baran yazabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C559FDEA4

Peki aldım cevabımı ama başka kişiler konuşulması gerekirken de Dora da Dora diye tutturmayın sarpa sarıyor muhabbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Ben de haftalardır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum ve Dora ile ilgili yazılan güzel şeyleri büyük bir keyifle okuyorum. Eminim benim gibi Doracı olan ama sadece forumu okuyan bir çok Doracı vardır. Sadece bu yorumu yazmak için üye oldum.

• Bunların Deli Poyraz dediği zat-ı muhterem bu tiki Poyraz mı?

• İnşallah çağrı bu hafta 1.olur da görür saygıyı poyraz
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.