Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.607.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Pazar günkü kurgu fiyaskosundan sonra izlmedim. Var mı elle tutulur bir şey gençler ?

• E ismail fıstık ezmesini götürüyodun ne oldu arkadan geldin
  • Bu sene de Instagram muhabbeti başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thor10dor kullanıcısına yanıt
    Acur baba instası olmayan adamı yarışmaya sokar mı? Bunun üstünden 80 bölüm ekmek yiyecek instagram şöyle instagram böyle diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

Pazar günkü kurgu fiyaskosundan sonra izlmedim. Var mı elle tutulur bir şey gençler ?

Hocam Instagrama fotoğraf atma ödüllü yarışma var şu an başka bir şey demeye gerek var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eserin performansı çok iyiydi bu arada konuda alakasız ama  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• yiğidin harman olduğu yerin aslanı

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Thor10dor

Hocam Instagrama fotoğraf atma ödüllü yarışma var şu an başka bir şey demeye gerek var mı

Alıntıları Göster

Yok ebesinin....Kafayı yemiş bunlar.

• Yakında Poyraz ve Batuhan'a takipçi sayılarını falan söyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Adamın format falan umurunda değil ki geçen sene onun bu dışardan rapor vermeleri sayesinde Yasin gibi bir adam 3. olmuştu kendini frenleyip

• Hayür bir de 5 dakikalık ada görüntüsünde de aile özlemi temalı röportajlar yaptırıyor, ödül öncesi de bunu konuşuyorlar ama çıkan şeye bak.

• Merve 10 kat duzgun atti ama yenildi

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

2020'nin full forumda takıldığım bir 3 haftalık dönemi vardi efsane iyiydi o dönem 2012de cevher elendikten sonra surekli anıl begüm diyalogu ile gecti yarışmanın kalan kısmı baya sıkıcıydı o yüzden o 3 haftalık dönem baz alarak 2020 diyorum

Alıntıları Göster

2015 > 2013 > 2017 > 2014 > 2020 > 2019 > 2012 > 2018

2012'den nihat-hasan rekabetini çıkar geriye hiç bir şey kalmaz.

2018'de de format çok kötüydü.All starın yenilere karşı bariz üstünlük kuracaklarını hesap edemediler.Acayip sıkıcıydı.

• İletişim ödülü diyipte instagrama fotoğraf mı attırıyo lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

İletişim ödülü diyipte instagrama fotoğraf mı attırıyo lan

Fotoğraf iletiyolar hocam

• Yarışmanın izlenecek tarafı kalmamış macur turabiye yunus emreye diyordu burası senin çiftliğin mi diye meğerse amaç vurgulamakmış kendi çiftliği olduğunu. Kendi kafasına göre kural değiştiriyor saçma sapan ödüller koyuyor yemin ederim o eski Survivor ruhundan zerre eser yok. Hatırlıyorum 2015 zamanları parkurda kan gövdeyi götürüyordu bir dilim çizkek için şimdi her bölüm ayrı bir yemek her hafta iletişim. Yemin ederim insallah şu acun batar da yarışma el değiştirir çok daha kaliteli bir yapım izleriz

• İsmail i 2 oyun fazlatan oynatın o fıstık yedi

• Merveyi seçmediler 7 oyun sonra izleyeceğim artık  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Ben yemek yiyemeyen insanlar görmek istiyorum. Haftada max 2 ödül oyunu olsun. Her gün ödül var böyle iş mi olur? Geçen sene miydi neydi dokunulmazlıklarda da yemek vermeye başlamıştı.

Biz tatlı krizlerine giren Merveler görmek istiyoruz. Yemek yiyemediği için kızların yumurtasına göz koyan Ahmet dursunlar istiyoruz.

3-5 tane fazla bade yediği için palayla tehdit edilen Samanthalar görmek istiyoruz.

Çantasında hindistan cevizi saklayan adamlar, bunun üzerinden çıkan kavgalar izlemek istiyoruz.

Açlık kısmı kalmamış yarışmanın. Eskiden ölmeyecekleri kadar yemek verirdi. Kalanını kendileri bulurdu yarışmacılar. Nerden nereye

• 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.