acun bari ilayda'nın röportajlarının vtrsini koysaydın. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3096. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Acun VTR yapamıyorsun artık bütün VTR lerin zorlama olduğu için tadı yok.
-
En son sms i avatar a atmıştım, bu sene de balabana attım 1 tane. Umarım şampiyon olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonucun açıklanmasına daha 1 saat var pöffff
-
sen = aynı ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 25 Haziran 2021; 23:22:51 > -
Merve ve Sergen asla Aleynaların yaşadığını yaşamadı.
Gönüllülerde 2 Aleyna'dan biri olmasa tek başına kalırlardı, kimse yanına almıyordu iyi ki ikisi birbirini buldu yalnız kalmadılar.
-
Bu mu dünyanın en iyi montajı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu doğan a da gülen ne bileyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerMerve ve Sergen asla Aleynaların yaşadığını yaşamadı.
Gönüllülerde 2 Aleyna'dan biri olmasa tek başına kalırlardı, kimse yanına almıyordu iyi ki ikisi birbirini buldu yalnız kalmadılar.
Merve ve Sergen nasıl Aleynaların yaşadığını yaşamadı? Poyraz'ın klonla iletişimi bile yoktu problemini Reşatla yaşadı. Ayrıca Merve sakatlıktan gelir gelmez adı potaya yazıldı 5li pota fikrini kabul etmediler işinize gelmediği için kabul etmiyorsunuz herhalde?
-
Gerçekten muhteşem bir kurgu, montaj.
-
600 binlik araba + Bahamalar tatili + Kapadokya tatili. Dayım bu seneki yarışmayı 2 kere kazandı
-
Vtr’ler son 3-4 yıldır çok kalitesiz. Hatta bence yayın kalitesi genel anlamda eskiden çok daha kaliteydi.
-
Acun'un Ayşe'ye olan zaafı nedir ? Her haltı ona bağlaması tiksindirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acun birde dünyanın en iyi montaj ekibi diyordu geçen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Poyraz'ın klonla işi olsa ne olur olmasa ne olur ?
Reşat abisiyle beraber kızı sürekli Potaya soktular.
-
hay senin ekibine ya. bi çöp vtr daha.
-
Bence virüs daha önce vardı, hepsi etkilenmiş.
Mizah falan yerlerde
Ben mi yaşlandım, ne izliyorum lan ben
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Vtr’ler son 3-4 yıldır çok kalitesiz. Hatta bence yayın kalitesi genel anlamda eskiden çok daha kaliteydi.Yunan yayınıyla kıyaslayınca da anlaşılıyor fark. Orada oyunlardan önce kullanılan yarışmacı görselleri çok daha kaliteli. Yayın desen sanki bizimki 480p iken onlarınki 1080p.
Başlayacam eşine dostuna akrabana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X