< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2850. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Mobildeki spoiler butonu burada olmadığı için sonraki oyunlarla ilgili yeni tweetini buraya koymuyorum ama demin dediğim gibi olmuş sanırım. Bu elemeden sonra ödüller de bireysel olur herhalde.
https://twitter.com/Sanane_Benden4/status/1402663722125037569
Edit: Hesabı gizleyince tweet de gitti buradan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 10 Haziran 2021; 14:19:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Robert NestaFragmanın sonunda Poyraz düşerken gösterilmiş, hiç şaşmaz acun medyanın fragman algoritmasına göre büyük ihtimalle dokunulmazlığı Poyraz almış.
Dün ki mesajım.Bugün ki fragmana baktım yine aynı olay gerçekleşmiş,kazanan yine Poyraz olur.Yıllardır aynı terane Acun medya milleti salak yerine koyuyor.
-
Büyük saçmalık hocam ya gerçekten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Robert NestaDün ki mesajım.Bugün ki fragmana baktım yine aynı olay gerçekleşmiş,kazanan yine Poyraz olur.Yıllardır aynı terane Acun medya milleti salak yerine koyuyor.
Alıntıları GösterHocam Poyraz 10 fragmanın 8'inde yere düşüyor zaten bu bir gösterge değil tıpkı Batuhan'ın röportajları ile başlaması gibi.
Survivor 2021 sezonu fragman özeti;
Batuhan'ın asıp kestiği röportaj başlangıcı,murat'ın çok hızlılar kim kazanacak klasik sözleri eşliğinde parkur görüntüleri,Poyraz'ın yine ses efekti eşliğinde sert düşüşü,birilerinin kavgası,konsey görüntüleri ve son.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam önemli olan fragmanın neresinde gösterildiği, sonunda gösterildiyse o kişi %80 kazanıyor veya başarılı oluyor.Takımlı mücadelelerde ise fragmanda en çok hangi takım düşüyor başaramıyor gösteriliyorsa o takım kazanıyor.Tabi istisnalar var,kavgalar olduğu zaman ters köşe yapamıyorlar,genelde kavgayı kim başlattıysa anla ki o kişinin olduğu takım kaybetmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 10 Haziran 2021; 15:18:5 > -
Arabayı da aldığımıza göre sırada, Şampiyonluk Kupası var.
Figüranlar araba kazanır başroller kupa!quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Arabayı da aldığımıza göre sırada, Şampiyonluk Kupası var.
Batualfa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdan ilk kez bir üye blokladım o da malum kırmızı takım haterlığı yapan kişi.
Gülüyoruz takılıyoruz diğer mavi takımcılarla şakanın dozunu ayarlıyoruz ama bu kadar adamı yoran kişi görmedim ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneHocam Poyraz 10 fragmanın 8'inde yere düşüyor zaten bu bir gösterge değil tıpkı Batuhan'ın röportajları ile başlaması gibi.
Survivor 2021 sezonu fragman özeti;
Batuhan'ın asıp kestiği röportaj başlangıcı,murat'ın çok hızlılar kim kazanacak klasik sözleri eşliğinde parkur görüntüleri,Poyraz'ın yine ses efekti eşliğinde sert düşüşü,birilerinin kavgası,konsey görüntüleri ve son.
Alıntıları GösterBölümde de sonuç aynı olur hocam.
-
Kimi blokladığını tahmin edebiliyorum hocam.quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Forumdan ilk kez bir üye blokladım o da malum kırmızı takım haterlığı yapan kişi.
Gülüyoruz takılıyoruz diğer mavi takımcılarla şakanın dozunu ayarlıyoruz ama bu kadar adamı yoran kişi görmedim ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eliniz boş dönmeyin de.quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Figüranlar araba kazanır başroller kupa!
Batualfa
Alıntıları Göster
Bravo hocam.
Dokunulmazlığımızı ne zaman alırız Batualfa tarikatı olarak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 10 Haziran 2021; 17:25:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Bravo hocam.
Dokunulmazlığımızı ne zaman alırız Batualfa tarikatı olarak ?
Yakın bir zamanda hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 10 Haziran 2021; 17:55:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Bölümde de sonuç aynı olur hocam.
Alıntıları Göster2017'den sonra ilk MAĞDUR GÖMEN ŞAMPİYON COMİNG SOON
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 10 Haziran 2021; 18:11:45 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Bölümde de sonuç aynı olur hocam.
Alıntıları GösterO kadar bariz ki Poyraz'ın şampiyon olacağı, az biraz İsmail finalde yaklaşır sms olarak diğerlerini %70-30 falan alır
-
Panorama da neden sürekli dora dayımı küçük düşürücü konuşuyorlar
Özellikle Hakan sürekli dora araba aldı artık elensin vs vs diye laflar söyleyip duruyor . Acun buna müdahale etmeyecek mi artık yeter ya
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Panorama da neden sürekli dora dayımı küçük düşürücü konuşuyorlar
Özellikle Hakan sürekli dora araba aldı artık elensin vs vs diye laflar söyleyip duruyor . Acun buna müdahale etmeyecek mi artık yeter yaHakan patatesi kaşınıyor hocam
Geçen sene Barış performans gosterememesine rağmen sürekli 1. Oluyordu. Bu sezon Poyraz Gönüllülerde son derece dominant olmasına rağmen yinede çok kez 1. Ligi kaptırdı. Pek garanti göremiyorum malum kurgulardan dolayı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X