Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2802. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (14 Mobil) - 8 Masaüstü14 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.626.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28002801280228032804
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Acun zeki adam vesselam. Çok da tecrubeli. Bu anneleri babaları falan kulağına damlatır manipülasyonda. Aleyna elendikten sonra dik durmadığı için çok pişman olacak. Yarışmayı kazanmasına imkan yok ama oradaki psikoloji çok sıkıntılı işte. İşin sonuna geldikçe herkes kazanacağını düşünüyor.

Yarısma 1 ay sonra bitecek, Aleyna 6 ay sonra unutulacak. Ancak ailen bir ömür seninle. Annesi hayatımda gördüğüm en dominant profillerden biri, yaşam şartları da bunu gerektirmiş. Ama Aleyna bu baskının altında gencecik yaşında ezilip kalmış. Her şeye rağmen dik durmalıydı. Böyle bir anne bu olayı bir ömür unutmaz, 20 yıl sonra bile yeri geldiğinde o gün beni ezdirdin, yanımda olmadın der. Çok zor durum, yazık Aleyna'ya hayatı iyice zorlasacak ve psikoloji fena bozulacak cıktığında. Böyle bir anne ömür boyu özgüven eksikliği, onay alma çabasını yanında getirir. Hayatı boyunca emir altında hissedecek gencecik bir insan. Gerçekten üzüülüyoeum bu bakımdan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• GİTMİYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 7 Haziran 2021; 0:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimalle Petekkaya’nın olayıyla falan çakıştı,normalde Acun telefon açıp hallederdi Aleyna’nın annesi ile mevzuyu.Konseyi kesmedilerse Aleyna söylenen sözden hiç bahsetmedi,sosyal medya diyip durdular,konuyla alakası bile yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dora yine 4 ayağının üstüne düştü : )

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

O sözleşmeleri sen imzala da görelim dik mi duruyosun?

Alıntıları Göster

Ben gitmek istiyorum dese Acun sözleşmenin lafını yapmazdı emin ol ama sende bunu düşünecek kapasite nerede

• Harikasın Berkay mükemmel strateji yaptın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • Yarın bizden birisi alırsa BU HAFTA DA GİTMİYORUZ !

• kripto steven elendi bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Ben gitmek istiyorum dese Acun sözleşmenin lafını yapmazdı emin ol ama sende bunu düşünecek kapasite nerede

Alıntıları Göster

Hıhı kesin yapmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

Paket olacak haberi yok  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN kendi gitmese Kalaycı gider yaptığı strateji net yanlış şu aşamada basit düşünmen lazım

Alıntıları Göster

Şu an Kalaycıoğlu Poyraz hariç herkesi eler. Acun'a karşı dik durmamasına rağmen halkın aile savaşlarında Kalaycıoğlu ailesini haklı bulduğunu ve sms haklarını Aleyna için kullanacaklarını düşünüyorum.

• ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA

• Steve gitti

• Dora Dayı düşmanlarının hevesleri yine kursaklarında kaldı. Siz Dayımı tabuta koyarsınız, bir bakmışsınız dayım sizin cenaze namazınızı kıldırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

GİTMİYORUZ

@Jankat  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 7 Haziran 2021; 0:43:51 >

• Pısırık Berkay.

• Fusko kullanıcısına yanıt

O ihtimal uzayda yok.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Acun geçen sene nisa'ya biz kimseyi burda zorla tutmuyoruz diyordu, yarışmadan çekilmek isteyeni zorla yarışmada tutacağını sanmıyorum.

Şu durumda yarışmadan çekilmesi dik duruş sergilemektir, böyle davranmak zorunda olacağı bir sözleşme imzalamış olduğundan değil, kendi karakterinin gereğini yaptığındandır.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Sözleşme ile ne alakası var, kimseye hakaret vs birşey edecek hali yok, adam gibi söylenenleri gündeme getirip annesinin arkasında duracak söylemiyle. Acun Bey, Acun Bey diye yalakalık yapması hala sözleşmede yazmıyor ya.

• Acun bile mağdur oldu bu sörvayvırda. Yarın öbür gün konseydeki kapaklı oy kasesi mağdur olursa şaşırmam.

• 
Sayfa: önceki 28002801280228032804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.