< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2802. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
GİTMİYORUZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 7 Haziran 2021; 0:43:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Büyük ihtimalle Petekkaya’nın olayıyla falan çakıştı,normalde Acun telefon açıp hallederdi Aleyna’nın annesi ile mevzuyu.Konseyi kesmedilerse Aleyna söylenen sözden hiç bahsetmedi,sosyal medya diyip durdular,konuyla alakası bile yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dora yine 4 ayağının üstüne düştü : )
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIO sözleşmeleri sen imzala da görelim dik mi duruyosun?
Alıntıları GösterBen gitmek istiyorum dese Acun sözleşmenin lafını yapmazdı emin ol ama sende bunu düşünecek kapasite nerede
-
Harikasın Berkay mükemmel strateji yaptın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yarın bizden birisi alırsa BU HAFTA DA GİTMİYORUZ !
-
kripto steven elendi bile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ben gitmek istiyorum dese Acun sözleşmenin lafını yapmazdı emin ol ama sende bunu düşünecek kapasite nerede
Alıntıları GösterHıhı kesin yapmazdı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonPaket olacak haberi yok
kendi gitmese Kalaycı gider yaptığı strateji net yanlış şu aşamada basit düşünmen lazım
Alıntıları GösterŞu an Kalaycıoğlu Poyraz hariç herkesi eler. Acun'a karşı dik durmamasına rağmen halkın aile savaşlarında Kalaycıoğlu ailesini haklı bulduğunu ve sms haklarını Aleyna için kullanacaklarını düşünüyorum.
-
ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA
-
Steve gitti
-
Dora Dayı düşmanlarının hevesleri yine kursaklarında kaldı. Siz Dayımı tabuta koyarsınız, bir bakmışsınız dayım sizin cenaze namazınızı kıldırıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
GİTMİYORUZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 7 Haziran 2021; 0:43:51 >
-
Pısırık Berkay.
O ihtimal uzayda yok.
-
Acun geçen sene nisa'ya biz kimseyi burda zorla tutmuyoruz diyordu, yarışmadan çekilmek isteyeni zorla yarışmada tutacağını sanmıyorum.
Şu durumda yarışmadan çekilmesi dik duruş sergilemektir, böyle davranmak zorunda olacağı bir sözleşme imzalamış olduğundan değil, kendi karakterinin gereğini yaptığındandır.
Sözleşme ile ne alakası var, kimseye hakaret vs birşey edecek hali yok, adam gibi söylenenleri gündeme getirip annesinin arkasında duracak söylemiyle. Acun Bey, Acun Bey diye yalakalık yapması hala sözleşmede yazmıyor ya.
Acun bile mağdur oldu bu sörvayvırda. Yarın öbür gün konseydeki kapaklı oy kasesi mağdur olursa şaşırmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X