< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2780. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaSadece Poyraz'ın değil, Reşat'ın bile yancılığını yapıyordur bir ara
Alıntıları GösterHocam sahilde Poyraz ve mütitlerinin sopayla Dayıyı tehdit edişiyle başladı her şey o günden beri Dayı dayı değil yerine yossi kohen geçti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0spor geçmişi olmayan birinin herkesi şamaroğlanı yapmasını beklemiyorum. Batuhan Başkan'dan beklediğim bol miktarda reality bi tık performans hepsi bu kadar.
Biz Batuhan Başkan'dan razıyız.
Haklısın hocam ben de herkesi Şamar oğlanı yapmasını beklemiyorum ama garanti sayımsın dediği adama Şamar oglani olmasını da beklemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Yanlış görmüyorum demi? Üstelik Aleyna İsmail oyunu daha sonra oynandı. Yani sırf Acun önce mavileri elemek için her şeyi yaptı. DAYIM ve Aleyna K oyununa da bir daha bakmak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctHocam sahilde Poyraz ve mütitlerinin sopayla Dayıyı tehdit edişiyle başladı her şey o günden beri Dayı dayı değil yerine yossi kohen geçti
Alıntıları GösterPoyraz sopayı gösterince yaver oldu ahahaha.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Aleyna bunun üstüne kendisi çekilmezse hiç ailem kırmızı çizgim yalanını falan atmasınYalan hocam
Kerimcan beyefendinin müstehcen yerini armağan etti hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Aleyna bunun üstüne kendisi çekilmezse hiç ailem kırmızı çizgim yalanını falan atmasınBak bu konuda haklısın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIPoyraz sopayı gösterince yaver oldu ahahaha.
Alıntıları GösterSen silah arkadaşlarını satmış adamsın konuşma
İyi akşamlar Batuhan BAŞKANCILAR
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dayım giderse ERKEN FİNAL
Dayım kalırsa DEVAMÇakma Dayın giderse: Konu bizim @EthanCarter III
Çakma Dayın gitmeze: her oyunda rezil, her oyunda biz makara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar Kerim -- 6 Haziran 2021; 22:55:4 >
-
Olur öyle şeyler hocam. Başabaş gidiyordu o dediği zaman ama son 1 ayda Poyraz gaza bastı biraz. Bence kendiside farkındadır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar KerimÇakma Dayın giderse: Konu bizim @EthanCarter III
Çakma Dayın gitmeze: her oyunda rezil, her oyunda biz makara
Alıntıları GösterHER TÜRLÜ WIN-WIN AHAHAHAHAH
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHadi Sabriye öyle oldu diyelim kabul ettik.
Bu seneki Hanzade ve İlayda nasıl seçildi ki acaba ?
Yoksa onlarda mı deneme parkurunda hızlıydı, hiç inanmam.
Bu sene en iyiler bile yavaş hocam, bu seneye çok takılmıyorum.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndfragmandaki kısım bugün çekilmiş. tweet sabah 11'de atılmıştı.
Kaleyna bu Twitten sonra yarışmadan çekilmezse adam değildir hadi bakalım
rönesans kerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X