iso kendini iyi biliyor |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2711. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
selamın aleyküm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82DORA DAYIMI izliyor olmak
Alıntıları GösterO zaman tv8 sadece DORA DAYIM ı göstermeli diğer yarışmacılar görmezden gelinse de olur
-
Bravo Blackeagle03 hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7O zaman tv8 sadece DORA DAYIM ı göstermeli diğer yarışmacılar görmezden gelinse de olur
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bravo Blackeagle03 hocam.
Alıntıları GösterEthancarter artık DAYI cı olmuş diye yorumladım
-
Bu Murat a bu sene ayrı ayarım elin Yunan ı nasıl edepli giyinmiş bizim Murat etek gibi eşortman giymiş Ayşe yi Yunan a pazarlıyor sanki hale hareketlere bak
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bu ne lan ada hayatı olmadan oyuna geçti direkt insan bi eleme analiz gösterirVasıfsız çaleyna için buna gerek yok
Şu muhabbetler de soğuttu artık, milleti zorla izdivaç programındaymış gibi gösteriyorlar, hani reyting gelse anlayacağım ama bu seneki tüm denemelerinde olduğu gibi bu da işe yaramıyor.
işte cesaret
işte feraset
işte fazilet
işte fedakarlık
işte mertlik
işte adam gibi adamlık.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bu Murat a bu sene ayrı ayarım elin Yunan ı nasıl edepli giyinmiş bizim Murat etek gibi eşortman giymiş Ayşe yi Yunan a pazarlıyor sanki hale hareketlere bakAlp kırşanı özlüyorum
-
Çakma dayı Uğurtan.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ethancarter artık DAYI cı olmuş diye yorumladım
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pehlivanı dinledikten sonra Kaleyna ve Ayşe denen kezbanları neden sevmediğimi bir kere daha anladım
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Çakma dayı Uğurtan.
Alıntıları GösterKaşınma
Neymiş Murat denen eleman Dora yı ilk defa bu kadar kibar görüyormuş Ezgi Eyüboğlu karşısında
Olm senin amacın ne adamı nişanlısıyla ayırıcan
Bu Murat büyük kaşınıyor
zıpır kerimi potaya bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim
ulan Murat, Çağrı iyi ki kovalamış seni,bi pembe gömlek giymediğin kaldı2013 Murat'a ne yaptı bu herif ya değişik değişik kıyafetler boş boş konuşmalar Çağrı bunu kovalamayıp direkt dövseydi keşke
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone2013 Murat'a ne yaptı bu herif ya değişik değişik kıyafetler boş boş konuşmalar Çağrı bunu kovalamayıp direkt dövseydi keşke
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone2013 Murat'a ne yaptı bu herif ya değişik değişik kıyafetler boş boş konuşmalar Çağrı bunu kovalamayıp direkt dövseydi keşke
Alıntıları GösterÇağrı Reis'in dövmediğini nereden biliyorsun tenhada sıkıştırıp öpmüş zıplatmıştır
Geçen haftanın aksine ödülün sadece villa olması bile kırmızıların kaybedeceğinin göstergesi, diğer türlü ek bir şey olurdu mutlaka.
Bu Sakis makina bu adamın Yunan istatistikleri ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X