GİTMİYORUZ ! Senin adın Kerim emziği seversin ! |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2694. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Çalışkan gitmeden sayısını aldı. Bakalım dora alabilecek mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D
Çalışkan gitmeden sayısını aldı. Bakalım dora alabilecek miDAYIM zaten aldı mağduru tokatlayarak
-
-
-
-
-
Şu yandan yemiş alfa poyraz iyice muhtar kesildi başımıza. Herkesin her hareketine karısmak zorunda mısın, o hareket ne bu hareket ne abicim bırak ne yaparlarsa yapsınlar. Yok illa bir laf söyleyecek, bu senenin bu kadar sönük geçmesinin baş sebebi de bu saygı perisi poyraz. Her türlü şeye muhalefet oluyor millet bunun dilinden usandı artık
-
Poyraz yine 2. turda dışarda kaldı. İlk turdan sonra bari seçme hakkı vermeyin. Tadı kaçıyor son 2 tura kadar seçme hakkı verilmemesi gerek ama gidip daha 2. turdan kırmızılara torpil geçiyorlar.
-
Ulan boşuna gelmişiz gibi bu konuya 12 - 15 yaş gurubu galiba yuh bana
-
bak gene kadınlara sardı
-
-
maviler bu oyunu nasıl kaybetti
-
Aleynalar cidden rezil. Ayşe'ye bile üstünlük kuramadılar. Hadi Merve varken anladım ama Ayşe'ye bile üstünlük kuramıyorsanız (ki atışları aman aman iyi değil bu aralar sembol hariç) şuraya kalmayı gram hak etmiyorsunuz demektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498maviler bu oyunu nasıl kaybetti
Birazdan hem Poyraz hem Ayşe hem Steven oyun dışı kalır oyun sonuna kadar DAYIM la oynarlar
-
Biz Ethan’dan memnunuz hocam, demeyin öyle.quote:
Orijinalden alıntı: action16Ulan boşuna gelmişiz gibi bu konuya 12 - 15 yaş gurubu galiba yuh bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Birazdan hem Poyraz hem Ayşe hem Steven oyun dışı kalır oyun sonuna kadar DAYIM la oynarlar
Alıntıları GösterÖyle olsa maviler kazanmıştır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun yine 9 9 a getirtçek sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Biz Ethan’dan memnunuz hocam, demeyin öyle.
Alıntıları GösterSen neyin kafasını yaşıyon ????
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X