![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2679. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İsmail’in performansı yerlerde sürünüyor,kimsenin de dikkatini çekmiyor yarışmacılardan.Bugün yine 3’te 1 yaptı.Bireysele geçilince belki toparlar bir umut.Başpehlivan o kötü performansı masalarda asla eleştirilemez ama senin Batuboyunun da suçu var hiç eleştirmiyor kuklasını
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Başpehlivan o kötü performansı masalarda asla eleştirilemez ama senin Batuboyunun da suçu var hiç eleştirmiyor kuklasını
Alıntıları GösterSon 4.5 hemen hemen bellide final hala şüpheli gibi. Berkay batu Poyraz İsmail Ayşe son 5 olur gibi görünüyor finalde 1 koltuk kesin Poyrazın karşısına batu ya da Berkay çıkabilir. İsmailin işi gittikçe zor görünüyor. Hem düşüş var hem tipi iyice kaydı görünüşü acaip itici. Ayşe bireysel de işi zor kondisyon yok gibi sürekli sms ye çıkabilir. Ben Poyraz batu Poyraz İsmail finalinde Poyraz. Berkay Poyraz finalinde berkayı önde görüyorum. Yani bwrksyın kendini oraya atması lazım. Bjk lilerden oy kasası lazım biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence konu sahibi bu hafta ki elemeden sonra yukarıdaki anketi sıfırlamalı. Hala aleyna ve klonu 1 kişi gibi. İsmail farkla 1.ki artık oralarda olmaz geliyor bana. Yeni bir anket forumun nabzı için iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxSon 4.5 hemen hemen bellide final hala şüpheli gibi. Berkay batu Poyraz İsmail Ayşe son 5 olur gibi görünüyor finalde 1 koltuk kesin Poyrazın karşısına batu ya da Berkay çıkabilir. İsmailin işi gittikçe zor görünüyor. Hem düşüş var hem tipi iyice kaydı görünüşü acaip itici. Ayşe bireysel de işi zor kondisyon yok gibi sürekli sms ye çıkabilir. Ben Poyraz batu Poyraz İsmail finalinde Poyraz. Berkay Poyraz finalinde berkayı önde görüyorum. Yani bwrksyın kendini oraya atması lazım. Bjk lilerden oy kasası lazım biraz.
Alıntıları GösterBu hafta Ç gider sonra maalesef DAYIM ı yiyecekler.
7-Steven
6-Kaleyna
5-Berkay/Ayşe
4-Ayşe/Berkay
3-İsmail
2-Batu
1-ŞAMPİYON POYRAZ
Çok net böyle olacak. Ben Berkay'ın tahmin edilenden erken eleneceğini düşünüyorum. Tabi eğer İsmail daha da düşerse İsmail 5 Berkay 3. olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bu hafta Ç gider sonra maalesef DAYIM ı yiyecekler.
7-Steven
6-Kaleyna
5-Berkay/Ayşe
4-Ayşe/Berkay
3-İsmail
2-Batu
1-ŞAMPİYON POYRAZ
Çok net böyle olacak. Ben Berkay'ın tahmin edilenden erken eleneceğini düşünüyorum. Tabi eğer İsmail daha da düşerse İsmail 5 Berkay 3. olur.
Alıntıları GösterDayım stevenla berkay ı da eler hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım stevenla berkay ı da eler hocam
Alıntıları GösterBence Kaleynayı elemeli ve kendisine hakaret eden Kaleynaya had bildirmeli
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bu hafta Ç gider sonra maalesef DAYIM ı yiyecekler.
7-Steven
6-Kaleyna
5-Berkay/Ayşe
4-Ayşe/Berkay
3-İsmail
2-Batu
1-ŞAMPİYON POYRAZ
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bence Kaleynayı elemeli ve kendisine hakaret eden Kaleynaya had bildirmeli
Alıntıları Gösterİnş hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BİR SEN KALDIN GERİDE YORGUN DEMOKRAT ALEYNA Ç. BAŞKAN!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral400 -- 31 Mayıs 2021; 3:37:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları GösterKeşke DAYIM şampiyon olsa ama Acun DAYIM dan öyle nefret ediyor ki DAYIM dan sonra en az sevdiği ismi bile şampiyon yapar DAYIM ı yapmaz maalesef
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Keşke DAYIM şampiyon olsa ama Acun DAYIM dan öyle nefret ediyor ki DAYIM dan sonra en az sevdiği ismi bile şampiyon yapar DAYIM ı yapmaz maalesef
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X