< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2666. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ayşe ölecek galiba
-
yazik kiza yuklenmeyin. ilayda ve hanzade de boyleydi.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Çaleyna defol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ulan batu güldürdün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gebertirimquote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
yazik kiza yuklenmeyin. ilayda ve hanzade de boyleydi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım Çaleyna'nın da İlayda gibi Mekke & Medine'ye gitme hayali yoktur. Şeytan taşlarken ff yapabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
yazik kiza yuklenmeyin. ilayda ve hanzade de boyleydi.
Alıntıları Gösterİlaydanın bi günden bi güne mağdurluk kastığını hatırlamıyorum hocam kız mağdura yata yata bugünlere geldi sorsan finale gitmek isterim der
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Çaleyna defol
Parkurda da sinsiliğini gösteriyor, aile oyunlarının ilkinde torbaları toplarken masadaki hedefi yere düşürmüştü, demin de o dengede bir yeri yürüyerek geçti.
Batuboy Çaleyna yla nasıl dalga geçiyor ya yenerse bizi şok ederse diye ama Çaleyna gülüyor..... Ulan ikiyüzlüler
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98GİTMİYORUZ ULAN GİTMİYORUZ
POYDOR
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Batuboy Çaleyna yla nasıl dalga geçiyor ya yenerse bizi şok ederse diye ama Çaleyna gülüyor..... Ulan ikiyüzlülerDayım yapsa konseyde bu beni çok üzdü diye kendini yerden yere vururdu
-
Yeğenler yapın şovunuzu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İlaydanın bi günden bi güne mağdurluk kastığını hatırlamıyorum hocam kız mağdura yata yata bugünlere geldi sorsan finale gitmek isterim der
Alıntıları Gösterİlayda, A.K.A Böbrekleri ağrıdığı gün parkurda güç oyunu olmasına rağmen oyuna çıkan kız. Batuhan'ın deyimiyle Böbrek Reis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 30 Mayıs 2021; 22:33:57 > -
Berkayın gerçek yüzünün farkındalar bu da bişey daha demin batuboyla bir olup poyrazla dalga geçti
-
süperstarlar müthişsiniz. twitter yazsan 50 bin reweti var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 30 Mayıs 2021; 22:32:28 >
Dayım beni kendine o kadar bağımlı yaptı ki Efes maçını izlemek varken survivor izliyorum
-
Dayı neden oynamıyor, kurgu var
İki kere üst üste strateji yapılmaz. Birazda onlar yapsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ALLAH VAR ALLAH
-DORA DAYI
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Dayı neden oynamıyor, kurgu varAcurun saçma işleri hocam geride olan takıma seçme veriyor her oyun 9-9 olsun diye saçmalık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 30 Mayıs 2021; 22:34:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X