Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25512552255325542555
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: qxpeace

aleyna c kesin gidecek sanıyorlar ama 8 potadan cıkması tesadüf olmayabilir. birde dayıma sataştı mağdurlandı oy kasmış olabilir. birde milletçe güçsüzü tutma hastalığımızda unutulmamalı.

Batuhan'ı geçsin de dalga geçelim diye Çaleynaya 1000 sms attım hocam. Pahalı bir stand up olacak ama dh için değer  

• Geçen haftalarda da Poyraz adayken 1. olup adaylığı düşecek deniliyordu. Başkası olmuştu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Poyraz sinsisinden dolayı Steven ya da Dora giderse şaşırmayın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Üzülüyorum hocam Berkay’a. Kuzucuk kendini aslan falan sanıyor. Dört bir yanı çakallarla dolu farkında değil.

İsmail ve Batuhandan bir şey olmaz ama Kaleyna kmlerce öteden beni bile korkutuyor. Beş dakika konuşsam gittiğinde aklım yerinde mi diye şüpheye düşerim.

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

bende smse pul yapıştırarak yolladım. hocam. aleyna c ye yakışır olsun istedim. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt

Hocam olabilir ama genel olarak Poyraz'ın beni aday çıkarın demesi bir strateji değil, kendini koruma stratejisidir.

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

aynen hocam çok fettan

• Kim ne derse desin en başarılı yarışmacı kim diye sorsanız ben normalde kalacağından daha uzun süre kalan derim. Aleyna Ç 7 potadan çıkarak bunu başardı. Özellikle Sabriye vs. gibi reality makinalarının yanında 0 reality ile onların klasmanına erişti. Ekşide birisi oylama günlerinde seyircinin ortak nefreti Dora'ya sallayarak en akıllı konuşan kişi olarak bahsetmiş kızdan, altına imzamı atarım. Bu hafta da elenmezse niye elenmedi demem, çünkü bir şekilde girdiği potalarda en az bir kişinin kendisinden daha çok sevilmeyen biri olmasını başarıyor, buna şans mı yoksa strateji mi ne derseniz deyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Batuhan:Kağıt üstünde üstün olduğumuzu düşünüyorum.

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Kağıda ters çevirip bakmış hocam hep 0dtyr kırmızılar.

• Dayım yine tespiti yaptı....

• Poyraz’ın kendini koruma altına almak gibi saçma çabası neden olsun? Kendisinin gayet farkında.

• Berkay mavilerin canından ciğerinden koptu da Merve sizin burnunuzdan mı koptu? Mantığa bak çay demle.

• ulan bu özarıda yaşına göre iyi trol

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Hocam olabilir ama genel olarak Poyraz'ın beni aday çıkarın demesi bir strateji değil, kendini koruma stratejisidir.

9 kere 1.çıkan adam niye kendini korumaya ihtiyaç duysun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Berkay mavilerin canından ciğerinden koptu da Merve sizin burnunuzdan mı koptu? Mantığa bak çay demle.

Takımların karıştığı konseyden önce arkadaşını korumadı diye Batuhan'a sallıyordu Berkay  Zor ama kaptanlıda farklı takıma düşerlerse yine rakibi eleştirir.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt

Elbet bir gün fark edeceksiniz, izleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Elbet bir gün fark edeceksiniz, izleyip göreceğiz.

Poyraz aşırı sinsi aşırı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Takımların karıştığı konseyden önce arkadaşını korumadı diye Batuhan'a sallıyordu Berkay  Zor ama kaptanlıda farklı takıma düşerlerse yine rakibi eleştirir.

Alıntıları Göster

Poyraz kaptan olursa Berkay'ı alır hocam karşı karşıya gelebilirler

• Eragone kullanıcısına yanıt

Hocam korumaya ihtiyaç duymasa bile ucuz kahramanlık numaralarına giriyor denebilir. Böyle yaparak seyircinin gözünde kredisini artırdığını düşünüyor bence

• Adam aday olmasa da 1. olsa da 1.
    Aday olup 1. olması ve isim söylemesi (söylediği isimin gitme ihtimali de var) onun için avantaj sağlamıyor.

• 
Sayfa: önceki 25512552255325542555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.