Dora dayım yeğenlerine kıyamıyor |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2508. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Beni bi bırakın beni bi salın
-Dora Dayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Dayınız hedef olamayacak kadar çöp.
Alıntıları GösterZıplama
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın."dokunulmazlıgı kazanmaktan başka şansımız yok" -
DORA DAYIM inanılmaz not ediyor
-
Bu murat böyle giyinerek iyi giyindiğini mi düşünüyor acaba. Düzgünce efendi gibi bi şort bi polo yaka tişört giy çık ne şekillere şukullara giriyorsun
-
Ekip ne la ? Birbirinize neler söylediniz şimdi can ciğer ayağına yatın, yalancılar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBu murat böyle giyinerek iyi giyindiğini mi düşünüyor acaba. Düzgünce efendi gibi bi şort bi polo yaka tişört giy çık ne şekillere şukullara giriyorsun
Herifin 2013teki haline bakar misin hocam erkek oğlu erkek kendine ne yaptıysa çok bozdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 22 Mayıs 2021; 21:34:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Ethan gel bakayım.
-
Hocam valla Alp Kırşanı özlemedim desem yalan olur. Adam işin içine espri katıp gereksiz muhabbete girmemeyi başarıyordu bir şekilde. En azından taraf tutmuyordu. Bu murat geçen sezon kızıl marışçıydı hatta finalden sonra evine gitti
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam valla Alp Kırşanı özlemedim desem yalan olur. Adam işin içine espri katıp gereksiz muhabbete girmemeyi başarıyordu bir şekilde. En azından taraf tutmuyordu. Bu murat geçen sezon kızıl marışçıydı hatta finalden sonra evine gitti
Seneye geri dönmeli
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam valla Alp Kırşanı özlemedim desem yalan olur. Adam işin içine espri katıp gereksiz muhabbete girmemeyi başarıyordu bir şekilde. En azından taraf tutmuyordu. Bu murat geçen sezon kızıl marışçıydı hatta finalden sonra evine gitti
Nerde tiki ağlak var Murat onu tutuyor
quote:
sunucu ERDİ BAŞKAN olmalıdır
-
GOOOOOOOOOOLLLL
-
DAYIMMMMMMMM
DAYIM zenneyi gömdü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X