< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2476. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Belliydi Acunun bu sene exxen reklamının cılkını çıkaracağı. Acaba insanların aa ne güzel şovlar var diyip abone olacağını falan mı sanıyorlar bu leş platforma bunlar
-
Artık Exxende işler ne kadar kötüyse 5dk fragman seyrettik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Onu ben de bekliyordum ama bu mavi kırmızı olayından sonra aşırı kutuplaşma oldu. Kimler kaptan olursa olsun hep aynı kişileri toplamaya çalışacak gibi gözüküyor. Sanırım geçen seneki gibi 9 kişi kalınca başlayacakmış, son 6'da da bireysele döner.
Alıntıları GösterMadem son 9da başlayacak güle güle Aleyna Çalışkan
-
Merve röportaj verirken TV ye kese kağıdı geçiriyorum. Mağdurhan, çakma dayı, kolej tikisi konuşurken ''mute'' tuşuna basıyorum. Halterci kezo ayşe çıkınca direkt kapatıyorum. Sörvayvır bu sene bitmiş !
-
steven baba çok güzel konuştu
-
Annesi ve babası olmayan insana da o küfürü etmezsin ya rezil mağdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi lan korkakhan adamsan yedirseydin kolpaçino
-
Bu mağdurhanda da her röportajda raconun biri bin para ama gerçek hayatta iki höt zöt çeksen arkasına bakmadan kaçacak bir yapıda
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleBu mağdurhanda da her röportajda raconun biri bin para ama gerçek hayatta iki höt zöt çeksen arkasına bakmadan kaçacak bir yapıda
-
dayı yine çok güzel konuştu. tüm sözlerini not aldım. yatmadan önce okuyup uyuyacağım.
titrekhan mavileri havalimanında görünce kafasını eğerek kaçar evde canlı yayın açıp yargıııı (!!!) dağıtır
-
Masterchef de daha çok polemik çıkıyor arkadaş
-
zuhaaa ayşede matematikde yok
Aklıma ballı mix ödülü geldi
ben söylemiştim ödül tavuk döner diye
zıpırspor: balabana yanlayalım
dayıspor: hem dayıya hürmet hem kadın yöneticiye önem..
maviler adamlıktır, maviler sevdadır...
-
son 8'de verilen ödüle bak
-
Adımımı bile değiştirmem bu ödül için. Bir de yalandan heyecanlanmaları yok mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X