< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 17 Mayıs 2021; 23:19:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2448. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Merve çok değişik kezban. Dans ediyor ya aman aman... 🤦🏻♂️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsmail oyuna kendini zorla sokturmuş şimdi de oynamasaydım diyor seçim yapmasaydın o zaman
-
Merve dayı lakabını 40 yıldır kullanıyormuş gibi sahiplendi yalnız
-
İsmail fena zırlıyor abooo
-
ismail kimden bahsediyor strateji hatası diyen kimdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxSormayın hocam acaba ben demi anormallik var diye düşünmüyor değilim. Askerde 3.5 ay eğirdir 13 ay Siirt kurtalanda kaldım. Dağıtım harici sadece 1 izin kullandım. Hemde terörün en şaşalı döneminde. Bunların orada kaldığı kadar başbakanlık kararnamesi ile askerliğimiz uzadı. Terör olayı yoğunluğundan dolayı 4 ay fazla askerlik yaptım. ASKERLİK deekende gerçek askerlik ha. Dağ komando tim komıtanı.asteğmen girip teğmen olduk. 12 ayda 1 kez izine geldim 1 kaç kezde telde konuştum. Umurumda olmadı bunları görünce iyi rol yapıyorlar walla.
Alıntıları GösterAskerlik uzadı deyince aklıma geldi, Yunanistan survivorında bir eleman survivor 1-2 ay uzuyor diye yarışmayı bırakmış hocam
Sizde bir sıkıntı var sanırım(!)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 17 Mayıs 2021; 23:22:56 >
-
Dora dayı tt de 1 olmuş
Adam bu senenin starı harbiden ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırmızı takım bu sıralar tam bir loser ya.
Zaten bayağıdır kaybediyorlar, dün de çok öndeyken kaybettiler şimdi de 9-4 olmuş.
AleynaÇ de ayrı bir loser.
-
hocam valla bravo. yarismanin ilk gununden bu senenin starini anlamissiniz.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dora dayı tt de 1 olmuş
Adam bu senenin starı harbiden ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
GADDAR ZIRVALARKEN BEN
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
hocam valla bravo. yarismanin ilk gununden bu senenin starini anlamissiniz.
Alıntıları GösterDarp edildiği gün bağlandık hocam...
-
ismail takıldı strateji hatası diye
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
ismail takıldı strateji hatası diyeDora dayım yüzünden merkezi sinir sistemi derin hasar gördü yarışma çıkışında kaşıkla tedavi edilmelidir hocam
-
merve poyras yalaka modunu actı.
İsmail ne ağladı be
Merve'ye bak Poyraz'ın yaveri olmuş
Ben oynamak istemiyorum nedir İsmail ya.
Ağlama lan.
-
dayım isoyu çarptı galiba dayım gerçekten derin hoca
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X