🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2435. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Boyle hassas oyunda mavilerin oyun sonu bogurmesi nedir?Kırmızılar daha kazanmadan böğürüyordu
-
Öyle değil hocam,maviler yarın kaybeder,sonra 3.yü de kaybederlerse 1 kişiyi de göremeyecekler. Kazanan 2 kişiyi görecek. -
DAYIM ZIPZIPLARI BÜYÜLERKEN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
DAYIM ZIPZIPLARI BÜYÜLERKEN
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Öyle değil hocam,maviler yarın kaybeder,sonra 3.yü de kaybederlerse 1 kişiyi de göremeyecekler. Kazanan 2 kişiyi görecek.Haaa doğrudur hocam dikkatli izlemedim oraları eyv
Şaka maka eleman şampiyonluğu çöpe atıp çekildi resmen. Atina'da bayağı kalabalık bir karşılama yapmışlar, başta çok sevilmeyen biri olarak bunu tam tersine döndürüyorsun, performansın çok iyi (1. veya 2. listede) ama sıkıldım, yoruldum diyerek yarışmayı bırakıyorsun.
-
-
Hocam Melis’i boşverin de,bugün canlıda kriptoyu yensek süper olacaktı,elimizden kaçtı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam Melis’i boşverin de,bugün canlıda kriptoyu yensek süper olacaktı,elimizden kaçtı.Hocam beni daha çok bu forumdaki yorumlar mahvediyor geçen sene mağdurlara karşı algıcılara karşı Yunus Emre başkanı destekliyorduk bu sene kolejli tiki poyraz ile çakma dayı mağdurtanı destekliyorlar... Musashi hariç o ezelden beri mağdur sevici
Şimdi acun un instagramdaki yayınını izledim Dora dayı şov yapmış batuhanı büyüleme sahnesi efsane😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Zaten kirmizi takimla mavi takim arasinda oy farki vardi
Bugun kirmizi takim lehine daha da acilmistir
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Zaten kirmizi takimla mavi takim arasinda oy farki vardi
Bugun kirmizi takim lehine daha da acilmistirAileler gelmeseydi Batuhan başkan birkaç tanesini pataklardı hocam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 17 Mayıs 2021; 1:15:15 >
-
Blackeagle03 lobisi devrede bir zamanlar beni de doracı olmaya ikna etmiştiiii ancak kurtuldum sizde kurtulun alinda metzzz ve diğerleri...
En karakterli biziz len
Mağduriyet hIkayeleri başlamış gene, yakında mavi takımı dıj güç olarak da ilan edilir kesin
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392En karakterli biziz len
Mağduriyet hIkayeleri başlamış gene, yakında mavi takımı dıj güç olarak da ilan edilir kesin
Bunlar gayet seviyeli sevinçler hocam lütfen algı yapmayalım
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X