< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2295. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
2.yi kirmizi takim kazanmis 😅 aday kim olacak acabaKesin kaynak mi abi bu. Yoksa sağdan soldan bir bilgi mi🤔 Tanıtımda da gerci kırmızı nın kazandığı anlaşılıyor sanki. Sürpriz olmazsa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki ismail girer. Mavi takimdaki adaya gore belli olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
DORA DAYI olur da elenirse yarışma çöp olacak buraya gelip laf sokanlar bile arayacak dayıyı. teletabi mi izliyoruz kudurtucu olmayan realite mi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora dayı size gönderme yapmış hocam, kartal dansı yapıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: poly_dfikir kaleynadan cıkmıstır zaten. diğer aday da kendisi olacak vee dorayı elemeyi hedefliyolar.
Alıntıları GösterDoğrudur. Maçlardan kulisleri kaçırdık tabi bugün 😁
İsmail’in girmesi işe yaramaz,1 çıkınca düşecek zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Konseydeki adayın sızdırılacağına ihtimal vermemiştim ama gerçekleşti. Sabahtan beri batuhan sayfaları aday batuhan bu akşam oy atıyoruz diyorlardı. Bu olay survivor a büyük zarar verir işler çok saçma bir hal alır. Hadi kırmızı kazandı mavi kazandı sızdırmalarını anlarım da direk adayın isminin sızdırılması butun oylama sistemini çökertir.Adayı sızdıran sayfa hangisiymiş. Yarınla ilgili bir şey görmedim henüz ama şu fragmandan sonra mavinin kazanmış olma ihtimali yok.
mağdurhanı çok sevmem ama şu mervenin böyle korkması çok hoşuma gitti, tam bir eyşan
-
İnşallah ters köşe değildir hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Adayı sızdıran sayfa hangisiymiş. Yarınla ilgili bir şey görmedim henüz ama şu fragmandan sonra mavinin kazanmış olma ihtimali yok.
Alıntıları GösterTarkan ne derse o çıkar yine
sünepe sergen, kezban ayşe, karaktersiz merveden biri gider inş.
-
Kaynak saglam da yarin gunduz net bilgiyi salacaklar. Ama tweetlerden anladigim kadariyla kirmizi kazanmis
LAVUK HARBİDEN MAĞDUR OLMUŞ
1 batuhan cikacak aday oldugu biliniyordu zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İnşallah ters köşe değildir hocam.Bilgi sayfasına gerek yok konseydeki görüntülerden belli mavinin kaybettiği
Sanmam hocam,twitterda bilinse de konseyde bu kadar İsmail mevzusu geçmişken 1 olmama ihtimali yok. -
Bu arada isteyen istediği stratejiyi yapsın, smste ilk 2 olanlar birlikte potaya giremeyeceğine göre illa başka birileri isteyerek veya istemeyerek aday olmak zorunda kalacak. Melis şimdi benim için de aynı şeyi yapsaydın demiş midir diye düşündüm ama mağdur onun arkasından o kadar salladıktan sonra girmemesini de normal buluyordur
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
LAVUK HARBİDEN MAĞDUR OLMUŞ
Noktaladık da yazmamış direkt noktaladim yazmış Allahın kezbanı ama üzülmüyorum mustehak o dondurmacıya
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Bu arada isteyen istediği stratejiyi yapsın, smste ilk 2 olanlar birlikte potaya giremeyeceğine göre illa başka birileri isteyerek veya istemeyerek aday olmak zorunda kalacak. Melis şimdi benim için de aynı şeyi yapsaydın demiş midir diye düşündüm ama mağdur onun arkasından o kadar salladıktan sonra girmemesini de normal buluyordurHocam en yakın arkadaşı için bu hamleyi yapmamışken daha 2 gün aynı takımda bulunduğu kişiler için (!) bu tarz bir hareket yapması aşırı şov değil mi ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 9 Mayıs 2021; 1:4:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X