< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2140. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu kadar kötü ve sıkıcı bir oyun daha hatırlamıyorum. İso ağlamasın diye de halka atışı koymuşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Birçok sayfa ilk dokunulmazlık Gönüllülerde diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Sessiz ol weroscarter
Alıntıları Gösterhey Allahım neyse
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBildiğiniz gibi, "Yetenek Sizsiniz" adlı programda, "onların zor günlerinde" jüri üyesi olarak bulundum.
Benim için gerçekten de ilgi çekici bir gözlem olacağını düşünüyordum ki, öyle de oldu.
Evet. İyi bir gözlem oldu çünkü bu sâyede bu ülkede estetiğin, san'âtın, edebiyâtın ve insân rûhuna hitâb edenlerin değil ahmak yığınlarına hitâb edenlerin güç kazanacağını hep birlikte görmüş olduk.
Bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin.
İşte halk, bu popülist döngü ile ahmaklaştırılmaktadır.
Ahmakların zevklerine hitâb etmek, sistemin sözde "aydınlanmış" (illuminated) esâs sâhiblerini ya'nî robotlaştırıcıları güçlendirirken, toplumları ise aylık maaşlarına (samanlarına) bağımlı çiftlik hayvanları hâline getirmektedir.
Ahmaklara hitâb etmek sizi maddî olarak zengin kılar. Fakât esâs zenginlik, erdemlice bir hayât sürmekten başka hîçbir şey değildir.
Erdemli kalabilenlere selâm olsun.
Buradan sistemin sözde sâhiblerine yani sözde "aydınlanmışlara" sesleniyorum: Siz çoksunuz fakât biz haklıyız.
Alıntıları Göster
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBildiğiniz gibi, "Yetenek Sizsiniz" adlı programda, "onların zor günlerinde" jüri üyesi olarak bulundum.
Benim için gerçekten de ilgi çekici bir gözlem olacağını düşünüyordum ki, öyle de oldu.
Evet. İyi bir gözlem oldu çünkü bu sâyede bu ülkede estetiğin, san'âtın, edebiyâtın ve insân rûhuna hitâb edenlerin değil ahmak yığınlarına hitâb edenlerin güç kazanacağını hep birlikte görmüş olduk.
Bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin.
İşte halk, bu popülist döngü ile ahmaklaştırılmaktadır.
Ahmakların zevklerine hitâb etmek, sistemin sözde "aydınlanmış" (illuminated) esâs sâhiblerini ya'nî robotlaştırıcıları güçlendirirken, toplumları ise aylık maaşlarına (samanlarına) bağımlı çiftlik hayvanları hâline getirmektedir.
Ahmaklara hitâb etmek sizi maddî olarak zengin kılar. Fakât esâs zenginlik, erdemlice bir hayât sürmekten başka hîçbir şey değildir.
Erdemli kalabilenlere selâm olsun.
Buradan sistemin sözde sâhiblerine yani sözde "aydınlanmışlara" sesleniyorum: Siz çoksunuz fakât biz haklıyız.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ünlüler alır bu dokunulmazlığı yarında alır Çalışkan veya Uğurtan gider
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunu gönüllüler kazanır, Poyraz da Berkay da iyi oynar bu parkuru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Doranın sakat olduguna inanmıyorum aynı merve yok diye birden sakatlanan Berkay gibi.
Batuhan başkandan kaçtı.quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Doranın sakat olduguna inanmıyorum aynı merve yok diye birden sakatlanan Berkay gibi.
Yavaş yavaş Batu+Kaley yakistirmasi, bugün melis üstüne gidilerek denendi, Melis de şutlanabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Ünlüler alır bu dokunulmazlığı yarında alır Çalışkan veya Uğurtan gider
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Doranın sakat olduguna inanmıyorum aynı merve yok diye birden sakatlanan Berkay gibi.ortada bir kurgu olduğu bariz hocam. Dora Dayıma tır çarpsa tır hurdaya çıkar dayım en fazla gıdıklanır
-
mağdurhan orta mağduru oldu.
-
şu batuhan tam makamı olunca kendini Allah sanan tiplerden
-
Berkay bugün şov yapacak o zaman Melis ve İsmail sayıları alıyor
-
steven, doğan elendiğinden bu yana doğru düzgün sayı alamadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X