< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2130. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ayşe Sultan yemeğini herkesten önce yer e 1.05 oran veriyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Zaten bu hafta Ünlülerin 2 dokunulmazlığı kaybetme ihtimali 0. Bir tanesini kaybetme ihtimalleri bile %20.
Tersinden bakarsak Gönüllülerin 2 doku alma ihtimali 0. 1 tanesini alma ihtimalleri bile %20. Gönüllüler için haftasonu çok karanlık geçecek.
eksilsinler de seçme olayları bir düzene girsin
-
sergen resmen ben bu takım da ne yapıyorum diye bakınıyor ilayda da yok bugünkü performansına da yansıdı
-
Steve meriçine bak yana kay da kızların yanına oturayim diyor ardahanı geçti bu tam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498eksilsinler de seçme olayları bir düzene girsin
Alıntıları GösterBir yandan bunu istiyorum da bir yandan da istemiyorum dayım gidemeez
-
Dayım çok iyi niyetli baksana kendisine neler neler diyen kızlara nasıl davranıyor
Ayşe kızzzzzzzzzz
-Dora Dayı
Blackeagle:Dayım....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam ağlamamak için zor duruyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498sergen resmen ben bu takım da ne yapıyorum diye bakınıyor ilayda da yok bugünkü performansına da yansıdı
Yanlış yarışmaya katılmış bence Sergen. Hareketleri onu gösteriyor
Kuaförüm Sensinden gelme.quote:
Orijinalden alıntı: Terrible CertaintyYanlış yarışmaya katılmış bence Sergen. Hareketleri onu gösteriyor
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible CertaintyYanlış yarışmaya katılmış bence Sergen. Hareketleri onu gösteriyor
Alıntıları Göster -
ayşe çok boşsun
-
Yalnız anlat bakalım tarihinde Dora dayım ve yeğeni Poyraz'dan daha iyi ikili gelmemiş olabilir
ismail ne küfürü etti ki
İsmail gerginleşti iyice. Yarışmayı tamamlayabilirse iyi 😁
aynen en sonunda biriyle kavga edecek ne guzel bizde izleriz
İsmail birini döveceksen git Stevenı döv dayımdan dayak yiyip karizmayı iyice çizdirme
-
Bu ne lan Kaleyna ya hep aşk kelimesi geliyor?
Ulan Acun senaryona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X