< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2129. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bide utanmadan nasibimizde yokmuş diyorlar kazanmanız için karşı tarafın hakkına girdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA4985 te 3 yaptı 1 sayısını da kıl payı kaybetti ünlülerde en iyi isim melisti
Alıntıları Göster3 sayıyı da Aleynalardan aldı ki zaten Aleyna K Melis'in avantajla beraber 4. oyununda ilk kez oynayabildi. Ben buna başarı demem. Mesela geçen sene Sercan'a da başarılı diyemiyordum en azından bireysele dönene kadar. Mesela o takımın parçalanmasına 5'te 5 yapıp engel olmalıydı. Tek erkeksen ve iyi yarışmacıysan birçok oyuna çıkıyorsan en fazla 1 sayı kaybetme hakkın olmalı 5'te 4'ün altına inince başarısız kabul ediyorum. Aslında 5'te 3 yüzde olarak 60 gayet iyi duruyor da şartlara bakınca iyi değil.
-
ağlama merve ağlama
-
Birde burdan kesin dönecek diyorlardı
-
Batuhan başkan canın sağolsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Batuhan başkan canın sağolsun.Performansı çok düştü hocam, böyle olmaz.
-
Batuhan " Sagolsun Acun abi bakti ama atışlar bakmadı bize maliz biz" Dora bayrağı dikti..
yani anlamadım
yani atışları yapamadık
yani ne bileyim
yani takım iyi
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: uncrowned kingadam yarışmayı dora için izliyor, dora yenildikten hemen sonra ekran görüntüsü ile birlikte soluğu forumda alıyor.
evet Metz hocam Dora hateriyim bu hesabını da çok seviyorum favori yan hesap
yazık kıyafetle banyo yapıyorlar
Yarışma iyice boka sardı hiç keyif vermiyor
ismail derhal sağlığı için yarışmayı bırakması lazım. durumu hiç iyi gözükmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Yarışma iyice boka sardı hiç keyif vermiyorKatılıyorum. 3 ve 4 Nisan konseylerinden sonra yarışma iyi bir rotayı izler diye düşünüyordum. Düşük bütçeli yaz dizisine geçiş yaptık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 29 Nisan 2021; 22:40:6 > -
Bu ödül oyununda bu kadar tataf tutan acun,
dokunulmazlığı
mavilere kazandirmayacak bak görün.
Batuhan başkanın şimdiden karşı takımı tokat manyağı yapacağını görüp önleminizi almışsınız hocam.quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Bu ödül oyununda bu kadar tataf tutan acun,
dokunulmazlığı
mavilere kazandirmayacak bak görün.
Zaten bu hafta Ünlülerin 2 dokunulmazlığı kaybetme ihtimali 0. Bir tanesini kaybetme ihtimalleri bile %20.
Tersinden bakarsak Gönüllülerin 2 doku alma ihtimali 0. 1 tanesini alma ihtimalleri bile %20. Gönüllüler için haftasonu çok karanlık geçecek.
-
katılıyorum ya reytingler düşüncede aşk senaryosu eklemişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X