İsmail boynuzlandı ya kendine gelememiş, paso birilerine dalaşıyor. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2127. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Buna ŞEREFSİZLİK denir başka da bir şey demem.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Şaka gibi ya 4 turdur seçme hakkını Ünlüler alıyor cidden sinir bozucu bir durum
Aylarca Oyun izledik, Çağrı neden oynamıyor Doğan sergen neden seçilemiyor dedik 5 e ulastiginda Mavi takım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cringe koması...
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Buna ŞEREFSİZLİK denir başka da bir şey demem.
Aylarca Oyun izledik, Çağrı neden oynamıyor Doğan sergen neden seçilemiyor dedik 5 e ulastiginda Mavi takım.
Alıntıları Göster8-1 den dönen kurgulu oyunu izleyin orda da aynısını Gönüllüler için yapmıştılar. Herhangi bir takımı kayırdıklarını sanmıyorum ama kurguyla istedikleri yönü veriyorlar. Şu oyunu hak eden açık şekilde Gönüllüler iken Ünlüler alırsa hak yemek olacak.
-
melis aslında DORA DAYIMA AŞIK. çürük olan yerde ağrı gözükmez de başka yere yansır ya. o mağdurhanmış gibi gözüküyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Cringe koması...
Yeter be kadın be ahahahah. Adayı düşük bütçeli aşk dizisine evirdin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR78-1 den dönen kurgulu oyunu izleyin orda da aynısını Gönüllüler için yapmıştılar. Herhangi bir takımı kayırdıklarını sanmıyorum ama kurguyla istedikleri yönü veriyorlar. Şu oyunu hak eden açık şekilde Gönüllüler iken Ünlüler alırsa hak yemek olacak.
Alıntıları Gösterbravo hocam. ham görüntülerde dayımın tek yenilgisi olmadığını aklı selim olan herkes farkında zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanYeter be kadın be ahahahah. Adayı düşük bütçeli aşk dizisine evirdin.
Alıntıları GösterBen aşk adasına gelmedim.
-Kendisi için söylemiyor ama.
Kendisi için söylemiyor ama kafalar hep oralarda demek ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Cringe koması...
altyazıyı hazırlayan arkadaş:
-
Batuhan başkan gibi alfa olmadığın için üzülme hocam.quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanAcun Kaleyna ve Batuhan'a taş-kağıt-makas yaptırmazsın be ahahaha, kurgu yaptığını biliyoruz ama gözümüze sokma. Çook belli ediyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Ben aşk adasına gelmedim.
-Kendisi için söylemiyor ama.
Kendisi için söylemiyor ama kafalar hep oralarda demek ki.
Alıntıları GösterPoyraz başkan......tek bir yanlışı yok bu adamın vallahi kibir ve kasvete karşı seni savunacağız
quote:
Orijinalden alıntı: EragonePoyraz başkan......tek bir yanlışı yok bu adamın vallahi kibir ve kasvete karşı seni savunacağız
Alıntıları GösterDayımın yeğeni olmak kolay değil hocam
-
Hipodromun sahabı belli istediği atı şampiyon yapar ama bu kadar da izleyici ile dalga geçilmez.
Merve Sakatz Melis defalarca oyuna çıkacak , bu dezavantaj onların hatası ki
Hanzade bile dedi peşpeşe eridiniz
hadi hakkaniyet olsun diye melise seçme ver de
bu 5. e gelindimi Dora ve Steve seçmek ne demek?
Hadi Hepsini geçtim,
Merve Sakatsa,
Mavi takimda 1
kişiyi ilk 5e kadar
kenara alabilmeli.
kim kime yürüyormuş şimdi biri bana tane tane anlatsın.
ORJİNALİ:
ÇALEYNA:
ANLYYUUU ARINAYRİNİNGSS
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragonePoyraz başkan......tek bir yanlışı yok bu adamın vallahi kibir ve kasvete karşı seni savunacağız
Alıntıları GösterChad Poyraz'ın iki bakış üç jest bir sözle Kaleyna'yı yanına çekebilecek olması. Yeminle alfalık bu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Dayımın yeğeni olmak kolay değil hocam
Alıntıları GösterHer gün dayımın yeğeni olma baskısı altında eziliyordur hocam kolay değil her saniye kafa patlatıyordur nasıl layık olabilirim diye
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneHer gün dayımın yeğeni olma baskısı altında eziliyordur hocam kolay değil her saniye kafa patlatıyordur nasıl layık olabilirim diye
Alıntıları GösterBENCE MÜSTERİHTİR HOCAM. HER SABAH DAYIMIN YAKTIĞI ATEŞLE UYANIYOR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X