|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2014. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Sergen bombalıyor yalnız
-
sergen çok boş yaptın ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya sergen desene seni sevmiyorum uyuz oluyorum o yüzden seni dedim diye lafı eveleyip geveliyorsun
-
Sergen İsmail i rezil etti ya helal beee
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498ya sergen desene seni sevmiyorum uyuz oluyorum o yüzden seni dedim diye lafı eveleyip geveliyorsun
Bunu söylese saygı duyarım ama boş boş meselelerden bahsediyor ve komik duruma düşüyor. Verdiği örnekler aşırı saçma arada da kendiyle çelişiyor. Direkt sevmiyorum seni yazıyorum de birader ya.
-
Sergen açıkça ben İsmail'in başarısını kıskanıyorum o varken bu adada ön plana çıkamam de, sen de rahatla biz de rahatlayalım.
Adamı nereden vuracağını arıyorsun resmen. Çoğu zaman bir dediğin öbürünü bile tutmuyor sıvıyorsun resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 25 Nisan 2021; 0:11:45 > -
Sergen sayesinde Balaban Reis sms birincisi
entel Sergen ateş etmeye devam et
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Gerçek Survivor Sergen yılanla kurbağa yemek nedir adamı 6 ay ıssız adaya atsan bi şekilde yolunu bulurArtık bordo bereliler bile yılan yemiyo
Batuhan olayların dışında kaldı,İsmail birinci olur yarın kaybederlerse. -
Hayret Batuhan bu konsey kendini öne atmadı.
-
sms tahminlerim
gönüllüler:
poyraz
aleyna k.
ayşe
steven
aleyna ç.
dora
berkay
ünlüler:
ismail
batuhan
ilayda
sergen
melis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 25 Nisan 2021; 0:13:10 > -
Merve’nin durumunu açıkla artık Acun,2 güne kadar açıklarım demiştin 5 gün oldu. -
Ya Berkay amatör müsün nesin ne konuyu Çaleyna ya getiriyorsun
Berkay konuşabiliyor muydu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Berkay bile Aleyna ya ateş etti ve mağdur etti
Berkayda güçü aleynaya yetiyor
Berkay böyle konuşmaya devam edersen 3-4 hafta sonra sen elenirsin haberin olsun.
Bir insan hiç mi kendini ön plana çıkarmaz ?
Hep susuyorsun 40 yılın başı konuştun onda da AleynaÇ'e oy kastırıyorsun.
-
Bırak kripto steven bırak aleyna gidecek demiyorsunda çakalllll az çakal değilsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 25 Nisan 2021; 0:16:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X