< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1909. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dayımı kameralar bile göstermiyor.....İş başında yakalamamak adına rahat bırakmışlardır hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamburger mi yiyordu onlar
-
çakma dayı: harbiden çakallar sırtlanlar hepsi bir yandan saldırıyor
ZALIM DÜNYA.......
Hiç birisi Dora'dan bahsetmiyor ne garip. Dora'da olsaydı keşke falan demiyorlar.
Ben orada kaç ay beraber yaşayıp, yiyip içtiğim bir insan tek başına aç kalırsa kendimi çok kötü hissederdim boğazımdan zor geçerdi yemek.
-
Şeyma’yı destekliyorum ben, siz izledikçe kanal rating dolayısıyla reklam geliri elde ediyor, acun beg de ordan elde ettiği gelirle şeymayı besliyor hala.
İzlemeye devam edin, ben şeymaya oy atacam siz de ona buna artık kim kaldıysa yarışmada, hadi göreyim sizi gençler. 👍
izliyemiyorum çok cringe xd
Rezillik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bunda düşecek ne var ki, tiki var gibi çenesini sağa sola oynatıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndturabi reis vardi. sayı alamayan mügeye, begüme vs. tek bir laf etmezdi. adam gibi şampiyondu. bir de ismaile bakın.
+1
her şeye rağmen takım arkadaşlarının performansını gömüp, zırlamıyor, sorumluluk alıyordu. iso nun sıkıntısı sorumluluk alamayıp hep başka şeylere yüklenmek.
-
HAFTANIN ÖZETİ
-Kadin mi erkek mi?
-Uşak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mayşenin yaptığı her hareket neticesinde cringe komasına giren tek ben miyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHiç birisi Dora'dan bahsetmiyor ne garip. Dora'da olsaydı keşke falan demiyorlar.
Ben orada kaç ay beraber yaşayıp, yiyip içtiğim bir insan tek başına aç kalırsa kendimi çok kötü hissederdim boğazımdan zor geçerdi yemek.
Dayı yalnız adam hocam
Arkadaşları bile pek destek vermiyor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 19 Nisan 2021; 23:59:40 >
Reşat: "Uşak."
Altyazı: "Erkek."
quote:
Orijinalden alıntı: sangoro
izliyemiyorum çok cringe xdHarbiden ya ben utandım resmen, çok yapmacık davranıyorlar.
Oturun keyfinize bakın işte, ne güzel manzara var, karnınız doydu, yatak var uzanın.
Oturmuşlar cringe cringe oyun oynuyorlar. Kesin ekiplerden birisi oyun oynuyor gibi yapın çekime koyucaz demiştir.
-
Dora dayımı anmadan eğleniyorlar. Dayım mağdur oluyor yağsın SMS’ler
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerPoyraz konuşurken neden bir anda durup çenesini sağa sola oynatıyor ?
Komik oluyor bazen.
çok önce söylemiştim murat bardakçı tiki var bu çocukta diye.
prodüksiyon bir şekilde bu durumu göstermemeye çalışsa da kaçıyor aradan.
-
Ayşe Sultan tatlılığıyla domine ediyor ödülü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X