Reşat Ayşeden ne istiyorsun |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1883. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamsonuna kadar çağrı başkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üçkağıtçı Cemal -- 18 Nisan 2021; 23:53:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazık reşata 3 haftadır tek oyun alamadı şimdi elense zayıf halka olarak elenmiş olacak.Onun siniri ile bir de alay ediyorlarsa baya kötü çocuk için.
-
reşata birinin haddini bildirmesi gerekiyordu. çağrı inşallah bildirmiştir.
-
Berkay'a çok gülüyorum ya
Yaay destek mesajlarını okudu. Sonunda çok yapay bir şekilde "Çok motive oldum" dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fragmanda Batuhan bir şeyi unutuyor herhalde,arkasından bağırıyorlar.İsmail de yine şov yapacak belli ki.Daha ilginci dokunulmazlıklar biter bitmez Berkay’ın oyunlara dönmesi🤔 -
quote:
Orijinalden alıntı: eminent_86Yazık reşata 3 haftadır tek oyun alamadı şimdi elense zayıf halka olarak elenmiş olacak.Onun siniri ile bir de alay ediyorlarsa baya kötü çocuk için.
reşat bomba gibi giriş yapmıştı yarışmaya
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı CemalReyizlerin reyizi cCc Çağrı Reyiz cCc
-
-
Dayım tutar Tolunay ı rahat olun
Bol bol Çağdor olur yarın
Reşat bu lafa zırlıyırsa, ünlülerde olsa poyrazla kanlı bıçaklı olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsmail fragmandan anladığım kadarıyla hem meriç steven'ı hem de berkay'ı yemiş herif durdurulamıyor. Poyraz başkanın acil dönmesi lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Reşat Ayşeden ne istiyorsun
kız dayak yiyor resmen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Bu Sergen’in İsmail ile ne derdi var yahubenim de dikkatimi çekiyor. adaya geldiğinden beri iso ya takmış durumda. yok bir şey mi oldu onu da bilmiyoruz. hatta bir ara tek röportajında belden aşağı bile vurmuştu. adamlık şöyle olur falan. gerçi herkesin iso ile bir sorunu var ama benim de dikkatimi çekti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beu
Berkay'a çok gülüyorum ya
Yaay destek mesajlarını okudu. Sonunda çok yapay bir şekilde "Çok motive oldum" dediTam bir robot. Ailesinden gelen mesajı okurken de, yanında kavga olurken de, oyun kazanıp kaybederken de aynı, yüz ifadesi hiç değişmiyor
Hocam merak etmeyin,herif haftayı domine etmesine rağmen yine istatistikte haftalık %55 yazarlar birinciliği almasın diye. -
Bu arada artık bu kadar mağlubiyet yeter demişler, güya yeni mr çektiren Berkay birden iyileşip dönmüş. Salı ya da Perşembe de Poyraz döner, dengeler yine değişir.
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam merak etmeyin,herif haftayı domine etmesine rağmen yine istatistikte haftalık %55 yazarlar birinciliği almasın diye.Öyle birşey olsa güreş Federasyonu açıklama yapardı hocam yok öyle birşey
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Kostüm yarışmasıydı hocam.Bazı insan çuval giyse yakışır. Elbiseyi güzel gösteren kişidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X