< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1817. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bazı fizikge dayali oyunlarda ismail bence rakipsiz, benzer bir oyunda Aleynaya yenilmisti.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Yok cidden yok bu İsmail balı diye yeni bir şey olmalı. Her oyunu son atışta mı kazanır bir insan sanki rakipleri bilerek atmıyor gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilayda neyin tribinde
-
Yer çekimi ile sorun yaşiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498ilayda neyin tribinde
İlayda boş yapıo. Hiç Bi atışı beceremio gitmiş melis i azarlıo sen kimsin he ilayda😏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meryem'li Merve'li ünlülerden İlayda'lı Melis'li ünlüler osmanlı böyle çökmedi aga.
-
Şeker sinirlendi
-
quote:
Orijinalden alıntı: retro61
Bazı fizikge dayali oyunlarda ismail bence rakipsiz, benzer bir oyunda Aleynaya yenilmisti.
Alıntıları GösterCiddi söylüyorum en az 30 hatta belki de 40 oyunu böyle tek atışta aldı. Göründüğünden fazla abartılan bir yarışmacı. Ona gelen bir şekilde ya atmıyor ya bir şanssızlık yaşayıp son atışı kaçırıyor.
-
Onda haklısın ballı yönü var ama güç+fizik isteyen oyunlarda seriye takabiliyor işin bal yonü iki tarafta için de gecerli yoksa cakma dunya sampiyonu ovecegim yok.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ciddi söylüyorum en az 30 hatta belki de 40 oyunu böyle tek atışta aldı. Göründüğünden fazla abartılan bir yarışmacı. Ona gelen bir şekilde ya atmıyor ya bir şanssızlık yaşayıp son atışı kaçırıyor.
Alıntıları Göster
Abart hocam yok 100 oyun.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Ciddi söylüyorum en az 30 hatta belki de 40 oyunu böyle tek atışta aldı. Göründüğünden fazla abartılan bir yarışmacı. Ona gelen bir şekilde ya atmıyor ya bir şanssızlık yaşayıp son atışı kaçırıyor.
Alıntıları Göster
Harbi abartmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03İyi nick seçmişsiniz hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanİyi nick seçmişsiniz hocam.
Alıntıları GösterHocam bu Metz hocam ben Instagram da algı yapıyorum
Bugün 2 oyun var, konuda kimse yok.
3 Nisan konseyinde 30-40 kişi vardı. Ah Acun ah, seyircinin ne istediğini bir türlü anlayamıyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIMeryem'li Merve'li ünlülerden İlayda'lı Melis'li ünlüler osmanlı böyle çökmedi aga.
meryem sadece 1 hafta oynamıştı hocam
-
Alinda hocam çalışıyor....
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBugün 2 oyun var, konuda kimse yok.
3 Nisan konseyinde 30-40 kişi vardı. Ah Acun ah, seyircinin ne istediğini bir türlü anlayamıyorsun.
hocam o kavgalar konseyler reytinge fayda etmedikten sonra bir anlamı yok bu yüzden acun çok da üstünde durmuyor olabilir kavgaların
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBugün 2 oyun var, konuda kimse yok.
Perşembe günü totalde ilk 10 a girememiş
Acun için facia olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498hocam o kavgalar konseyler reytinge fayda etmedikten sonra bir anlamı yok bu yüzden acun çok da üstünde durmuyor olabilir kavgaların
Alıntıları GösterTam tersi hocam kavgalar sayesinde biraz izleniyor yoksa ilk 20 dışında kalacak program
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X