Gerçekçi bakarsak haftaya sıra bizde. Gönüllülerde erkek potası olacak. Aleyna Çalışkan opsiyonlar arasından çıkıyor. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1770. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Sema ben tahmin etmistim Hanzadeyi diyor. Zaten Caleynanin elenmedigini dolayli yoldan agzindan kacirdin, herseyden haberiniz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yoruma kahkaha attım resmen. Çok haklı.
Hayatta kalma(yersen) programı yerini ağlama programına bıraktı, baydılar yani.
-
-
Had bildireceğiz hocam,az kaldı. -
Çöpler birer birer eleniyor. Sırada Piyon Dora var
-
Ülkemize aşı mı alalım yoksa Stevena oy mu gönderelim diye referandum yapmışlar. Steven ülkesi zengin olmadığı için haftaya düşüşe geçer diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98SONLARI DA AYNI OLACAK
Semih benim için artık bitmiştir. Sana Serkay iyi bile yaptı
Steven için oy atmak için ülkesi imf borç almış diyorlar. doğrumu bilmiyorum ama.
-
Şu torpil lafına da ciddi ciddi sinir oluyordum. Hanzade’nin en fazla çıktığı sıralama 5-6. sanırım. Kimin torpil olduğu bu gece belli oldu. Hadi 1. olan neyse de, 4. sıraya yerleşen klon büyük torpilli. -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneSONLARI DA AYNI OLACAK
Alıntıları GösterPoyraz başkanın Aleyna'yı pasifize etmesi lazım. Cıvıklık olarak algılanmayacak düzeyde yakın, düşman olarak algılanmayacak düzeyde uzak. Aleyna K'nın olası mağduriyet devşirme hikayelerinin önünü kesmiş olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ironim
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterYok hocam insanı sakat bırakır 42 cm. Düşman dö.. Ne.
Bu arkadaşı 1 ay daha dışarı alalım. Donanımhaber adminlerini göreve çağırıyorum
Batuhan Başkanla kimse başa çıkamaz hocam. Batuhan başkan sonraki haftalarda basacağı akbil bunun teminatı olacaktır müsterih olun.
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideBu arkadaşı 1 ay daha dışarı alalım. Donanımhaber adminlerini göreve çağırıyorum
Hocam banlasa da yan hesaplardan geliyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideÜlkemize aşı mı alalım yoksa Stevena oy mu gönderelim diye referandum yapmışlar. Steven ülkesi zengin olmadığı için haftaya düşüşe geçer diyorum
Kaynakları tüketmişler hocam ülke açlıktan kırılıyor meriç steven sonuncu olur haftaya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X