![]() Hocam aynısı |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1641. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
OFFFFFF OFFFF KUDURTUCU
Batuhan'a yapmış
-
Dora dayım alayını kudurtuyor. Atakan emziktutanı hatırlattı bana bu hareket. Hikmet başkanın emziktutanı kudurttuğu gibi batuhanı kudurtacak galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora
Poyraz bunlar hava civa
Siz daha kısa pantalonla geZerken Batuhan başkan tv starıydı
Akıllı olun akıllı
quote:
Orijinalden alıntı: kalavar
Dora
Poyraz bunlar hava civa
Siz daha kısa pantalonla geZerken Batuhan başkan tv starıydı
Akıllı olun akıllıBatuhan bezine pislerken Dora dayım reklam starıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 10 Nisan 2021; 0:23:16 >
Dora dayınız reklamda oynar . Ama reklam biter gercek kahramanlar başlar
batuhan başkan adamdır net
quote:
Orijinalden alıntı: kalavarDora dayınız reklamda oynar . Ama reklam biter gercek kahramanlar başlar
batuhan başkan adamdır net
Gerçek kahraman dora dayımdır. Batuhan zengin ve mağdur bir veleddir. Adnan ziyagil yalısından kimse bunu instada takip bile etmiyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam aynısı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkes teker teker dayıcı olmaya başladı adada. Son transferimiz pehlivan Ayşe oldu. Mağdur batuhanı da ilk fırsatta dayıcı yapıp zenneyi kudurtacaktır dayım
SUSACAKSINIZ !!!
-
SABAHA KADAR BURDAYIM
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Herkes teker teker dayıcı olmaya başladı adada. Son transferimiz pehlivan Ayşe oldu. Mağdur batuhanı da ilk fırsatta dayıcı yapıp zenneyi kudurtacaktır dayımO soytarı, mağdurun kontrolüne girmiş hocam, transferi tersten yapmak lazım orada
Batuhan başkan trolleriyiz hocam.quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Batuhan trollerinin sürekli aynı şeyleri söyledikleri trajikomik laflarla flood yapmasının ardından Dora dayıcılara saygım arttı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392O soytarı, mağdurun kontrolüne girmiş hocam, transferi tersten yapmak lazım orada
Alıntıları GösterDirek soytarının efendisini alacağız hocam. Efendisine karşı gelemeyen soytarı da dayımın emri altına girmek durumunda kalıp kuduracak
merveye gelen 8 oyun gizemi hala cozulemedi. forumda 2 postun biri dora dayi. mervenin oyu bizden fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 10 Nisan 2021; 2:17:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
merveye gelen 8 oyun gizemi hala cozulemedi. forumda 2 postun biri dora dayi. mervenin oyu bizden fazla.Bottur
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
merveye gelen 8 oyun gizemi hala cozulemedi. forumda 2 postun biri dora dayi. mervenin oyu bizden fazla.Hocam kripto Stevencılerin işidir
-
Bu anketlere ben de güvenemiyorum Survivor 2019'da birkaç kişi dışında ki onlar da trolluğüne Hakan şef yazıp destekliyormuş gibi yapardı ona rağmen ankette birinci sırada Hakan vardı ben anlamıyorum gerçekten söylendiği gibi bu anketlere bot atılabiliyor mu?
Çağrıda kendini insanmış gibi gösteriyor pitbulsan pitbullugunu bil...quote:
Orijinalden alıntı: machuca42
Çağrı en başından demişti hocam zaten Poyraz için kendisini efendi göstermeye çalışıyor diye kolej terbiyesi falan
Çağrı Başkana helal olsun insan sarrafı maşallah..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X