bende muhtemelen survivor bittikten sonra yasin-evrim cephesinin barış-nisa görüntüleri patladıktan sonra atışmalarına bağladım o olayı hocam. evrim kendi özel olarak nisanın adının zikredilmemesini istemiş olabilir. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1525. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam bilgi akışı olduğunu ben de düşünüyorum da,kim gidip Çağrı’ya “güreş federasyonu İsmail’in arkasında” falan der ki ? Bir ihtimal İsmail’e söylenmiş,İsmail de ona anlatmış olabilir tabi. -
-
BU SENE SURVIVOR TARİHİNİN EN REZİL SEZONU 50 TANE İNSAN GELDİ GİTTİ BÜTÜN SEZONLARI İZLEDİM BU SEZON LEŞ BİLDİĞİN BIRAKTIK KENDİME İNANAMIYORUM AMA BIRAKTIM İZLEYESİM YOK
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Yarışmaya katılan gelmiş geçmiş en kötü futbolcu olmakla kalmadı, çıktığından beri prim için Batuhan'ı yalayıp duruyor, duruş diye bir şey yok herifte.
Alıntıları GösterPerformansı %50'nin altındaydı ahahahah. Futbolcular için 56-57 baremi bile ehh işte sayılıyor. 60+ bekleniyor.
-
-
KALEYNA - POY BİLZERİAN - SANCAKAY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 4 Nisan 2021; 18:4:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@n
KALEYNA - POY BİLZERİAN - SANCAKAY
Yunus Emre ?
-
İTİRAF EDİYORUM
KISKANIYORUM POY BİLZERİAN'I
Kalaycı, Ayşe'ye hep yanındaydım falan derken de sallıyormuş, otelde bile yanına gitmemiş, tek başına kalıyormuş kız
-
-
-
Barış bu yanık kelimesinden dolayı linçleniyor şu an. Sema falan paylaşmış “sen nasıl dersin,ailesini düşünmeden falan diye.” -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Barış bu yanık kelimesinden dolayı linçleniyor şu an. Sema falan paylaşmış “sen nasıl dersin,ailesini düşünmeden falan diye.”Aleynanın Sancakaya göstermediği hassasiyeti başkaları ona neden gösteriyormuş
-
Millet duyar makinesi olmuş kim bilir kendi aralarında neler neler konuşuyorlardır ama başkası söyleyince 'aa öyle söylenir mi, bir kadınla nasıl böyle konuşabiliyorsun'' diye lince başlarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X