Çağrı-Dora Dayı ve Doğan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1510. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndcezmi reis
-
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Poyraz tüm zamanlarda en sevdiğim Survivor karakterlerinden biri oldu bu bölümle ve fragmanı da gördüğümüz üzereAlfa Dog tam, hem konsey hem fragman adam vura vura gidiyor
-
ismail 1. çıkınca sms 2.si açıklanmayacak bu durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 4 Nisan 2021; 1:2:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Çağrı-Dora Dayı ve Doğan
Alıntıları GösterŞimdi dikkatli bakınca harbiden benziyorlar hocam yine yapacağınızı yapmışsınız
-
İsmail'in şamar oğlanına dönmesi tuhafıma gitti, adam karşısında ağzına ediyor hala abi çekiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonAlfa Dog tam, hem konsey hem fragman adam vura vura gidiyor
Alıntıları GösterAlır götürür bu saatten sonra arkasında sağlam arkadaşları da var Berkay,Reşat,Dora dayı,Hanzade gibi Dora dayı ve reşat'ın da gayet smsleri var yürüyedur chad poyraz
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneŞimdi dikkatli bakınca harbiden benziyorlar hocam yine yapacağınızı yapmışsınız
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Harbiden Hocam ya, kaç küsür bölümde olmayan aksiyonu 2 bölüme sığdırmışlar, ya olağanüstü bir durum, ya da normalde yayınlamadıkları şeyleri falan yayınladılar bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Gösterajsaslgdalsjhgdaljsgd en kısa sürede forumun eski mesajlarına bakıyorum kesin bir sürü caps yapılmıştır
-
Yalniz o kadar karisti ki mevzular burda da sosyal medyada da tek bir taraf ovulmuyor ya da gomulmuyor
Aleyna kazanan oldu diyen de var, batti diyen de.. Ayni sekilde batuhan ve poyraz icin de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sancakay'ın panaromaya konuk olmasını bile ayarlamış adamlar.
-
İsmail parkurda canım diye hareketi dayıya mı yapıyor?
Acun Brezilyadan senarist getirmiş hocam
-
POYRAZA GICIK OLANLAR BENİ ARTI MANYAGI YAPSIN
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Yalniz o kadar karisti ki mevzular burda da sosyal medyada da tek bir taraf ovulmuyor ya da gomulmuyor
Aleyna kazanan oldu diyen de var, batti diyen de.. Ayni sekilde batuhan ve poyraz icin de..1 tur daha dönmek lazım hocam. Canlı izlerken çok fazla detayı ıskalıyoruz.
Acun gerekirse kurgu yap ama şu reality dozunu kesme. Oyunlar kimsenin umrunda değil, realitye doyur bizi. Kalitesiz reality olsun, en varoşundan olsun, hiç fark etmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Ne demiş?
Alıntıları Göstermağdurhan Aleyna bana parti de böyle böyle dedi diye İlayda ve Melis e anlatmış . Onlar da gidip poyrazlara anlatmış
mağdurhan da konsey de Melis ve ilaydaya bana söz verdiniz anlatmayın falan filan diyordu
Patlamış mısır ayarlayın
-
Korkmuş.quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2mağdurhan Aleyna bana parti de böyle böyle dedi diye İlayda ve Melis e anlatmış . Onlar da gidip poyrazlara anlatmış
mağdurhan da konsey de Melis ve ilaydaya bana söz verdiniz anlatmayın falan filan diyordu
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sosyal medya sözlükler forumlar yorum yagmuru en son 2016 da böyle bir günlük performans görmüştüm olması gereken
oyunların tamamen kaldırılması veya 3 de bitirilmesi
programın %90'ı ada hayatı ve konsey olması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X