< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1469. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
YUNUS EMRE BAŞKAN'IN ZİRVE FRAGMANI
-
Bak onlara benzemem ben.
-Neye benzersin Ardahan!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağrı İsmail'e de atarlamış, acaba eskilerden Atakan,Turabi falan olsa aynı şekilde davranır mıydı
-
Çağrı-İsmail
Batuhan-Merve
Batuhan-Poyraz
Aleyna-Poyraz
Ayşe-Aleyna
5 tartışma tek konsey. Hayvan gibi zevkli bir bölüm bizi bekliyor. Ohhhh akıtın realiteyi, gelsin kavgalar.
Tolunay Çağrı da Murat Ceylan günlerine dönüyor az kaldı, lezzetli.
-
Arkadaşlar proje sebebiyle il dışındaydım yeni yeni izliyorum kaçırdığım bölümleri 1 hafta 10 gündür çok önemli bir konu var mi direkt odaklanmam gereken
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nasıl fragman herkes birbirine sıkıyor.
Çok fena bölüm geliyor Çağrı başkan Tolunay modunu açmış doymaz İsmail'e haddini bildirmiş Ayşe ve Poyraz'da Aleyna ile Mağdurhanı laflarıyla dövmüşler bir tek dayım eksik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIBu nasıl fragman herkes birbirine sıkıyor.
Çok fena bölüm geliyor Çağrı başkan Tolunay modunu açmış doymaz İsmail'e haddini bildirmiş Ayşe ve Poyraz'da Aleyna ile Mağdurhanı laflarıyla dövmüşler bir tek dayım eksik.
Dayım yeğenlerine Aleyna K'yı patlatmaları için talimatı vermiş uzaktan izliyor hocam
-
Çağrı başkan Turabi'yi kovalardı.quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonÇağrı İsmail'e de atarlamış, acaba eskilerden Atakan,Turabi falan olsa aynı şekilde davranır mıydı
Çağrı başkan harbi adam korkmaz o dediklerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanÇağrı-İsmail
Batuhan-Merve
Batuhan-Poyraz
Aleyna-Poyraz
Ayşe-Aleyna
5 tartışma tek konsey. Hayvan gibi zevkli bir bölüm bizi bekliyor. Ohhhh akıtın realiteyi, gelsin kavgalar.
Tolunay Çağrı da Murat Ceylan günlerine dönüyor az kaldı, lezzetli.
Dora dayı elde çekirdek izleyecek heralde hocam bu sefer
ama dayanamaz karışır yine
Magdurhan'a caktigi icin poyraz gozume girdi
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora dayı elde çekirdek izleyecek heralde hocam bu sefer
ama dayanamaz karışır yine
Alıntıları GösterSurvivor'da çok ittifaklar gördük ama Dora-Poyraz-Hanzade ittifakı gibi ıq seviyesi yüksek bu kadar başka bir ittifak hatırlamıyorum hocam.
-
Poyraz mağdurhan ile aleyna nın konuşmaları duymuş tahmin edildiği gibi. Aleyna tek başına kalır o adada, birleşme partisi cazibesi de gidince potansiyel eleme adayı. Poyraz dora dayı ile yakınlaşmasıyla gönüllere girmişti şimdi de mağdurhana gideriyle bizim gibi kaoscuları poyrazcı yapmaya başladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Arkadaşlar proje sebebiyle il dışındaydım yeni yeni izliyorum kaçırdığım bölümleri 1 hafta 10 gündür çok önemli bir konu var mi direkt odaklanmam gerekenkaybettiğin önemli bir şey yok ama yarınki bölüm fena
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Çağrı başkan Turabi'yi kovalardı.
Çağrı başkan harbi adam korkmaz o dediklerinden.
Alıntıları GösterÇağrı başkanın modu budur hocam sıfır şaka
-
Sabaha kadar bana dişini göster
Sabaha kadar
Sabaha kadar
Yalnız Allah aşkına Çağrı'nın kavgalarına ''Çağrı sakin ol Çağrı Çağrı diye'' bağırmayın adam daha da sinirleniyor en sonunda Acun'a da dalacak...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIYalnız Allah aşkına Çağrı'nın kavgalarına ''Çağrı sakin ol Çağrı Çağrı diye'' bağırmayın adam daha da sinirleniyor en sonunda Acun'a da dalacak...
Yaşanmalı bu acilen ahahahahahahah
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIYalnız Allah aşkına Çağrı'nın kavgalarına ''Çağrı sakin ol Çağrı Çağrı diye'' bağırmayın adam daha da sinirleniyor en sonunda Acun'a da dalacak...
Dayı tutar hocam
Çağrı başkan da yine bir sinir birikmesi oluşmaya başladı. Acil bişey kovalaması lazım adada yengeç falan kovalar umarım da yarışmaya devam eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X