hata olabilir ama hatanı 24 saat sonra fark edebildin. konuya nadiren uğramanın dezavantajları < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1366. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
galiba takımlar karışmayacak bilgi sayfaları son 12 ye kadar böyle bir şeyin olmayacağını söylemiş takımlar karışsaydı yarışmaya yeni bir soluk gelebilirdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationhata olabilir ama hatanı 24 saat sonra fark edebildin. konuya nadiren uğramanın dezavantajları
Alıntıları GösterSenin dışında herkes gayet eğlenmiş, hoş bir ortam oluşmuş, seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradambu tür hatalar olabilir ama çağrı başkan yazmaman üzdü
Alıntıları GösterHemen düzeltelim hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498galiba takımlar karışmayacak bilgi sayfaları son 12 ye kadar böyle bir şeyin olmayacağını söylemiş takımlar karışsaydı yarışmaya yeni bir soluk gelebilirdi
Takımları Dora Dayı ve Çağrı Başkan kurmalı, takımların isimleri de Başkanlar ve Dayılar olarak değişmeli, anca o zaman bir değişim gözlenebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: delpieroalkSenin dışında herkes gayet eğlenmiş, hoş bir ortam oluşmuş, seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım?
Alıntıları Gösterdemir doğrama imalat diye espri yaptım rahatsız olmadım sen yazdıklarımdan rahatsız olmuşsun
-
-
#teamdayı
-
all star magdur kadro hazirlaniyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: disintegrationdemir doğrama imalat diye espri yaptım rahatsız olmadım sen yazdıklarımdan rahatsız olmuşsun
Alıntıları GösterSen de eğleniyorsan ben yanlış anlamışım
Dayı ve Başkan savaşı başlasın
-
Elalem hamilelik testi yaptırsın BİZİM ABAZALAR DA KIZLAR OYUN KAZANINCA KOŞARAK KUCAKLASIN ELLESİN FORTLASIN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan olm çağrı ya da bot atmazsınız be
Biraz önce panorama ya biri twit atmış , onu da gösterdiler . Twit deki kişi Batuhan’a mağdurhan demiş hshshhshdhdhdhhdhs
doğru söyleyin forumdan kim attı o twit i
mağdurhan lakabını burda biz bulduk çünkü
-
Çağrı’yı “iri,boynuzlu” bir hayvana benzettiğim için uyarı mesajı almışım. Gerçekten yaptınız mı bunu -
-
Adamın ismi mağdurhan olarak kalacak
-
Hocam o peruk işi yalan ya,ilk bölümlere baktım,adamın saçı bariz uzamış. -
dora dayı değil özür dayı desek isabet olur yada zenne dayıda olur.
-
Hahahaha ne kadar komik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X