Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.621.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: delpieroalk

Bilmiyor valla çok garip, klavyenin azizliğine gelmiş olamaz kesin bilmiyor sallıyor, asalım keselim konu sahibini.

Alıntıları Göster

hata olabilir ama hatanı 24 saat sonra fark edebildin. konuya nadiren uğramanın dezavantajları  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba takımlar karışmayacak bilgi sayfaları son 12 ye kadar böyle bir şeyin olmayacağını söylemiş takımlar karışsaydı yarışmaya yeni bir soluk gelebilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

hata olabilir ama hatanı 24 saat sonra fark edebildin. konuya nadiren uğramanın dezavantajları  

Alıntıları Göster

Senin dışında herkes gayet eğlenmiş, hoş bir ortam oluşmuş, seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bu tür hatalar olabilir ama çağrı başkan yazmaman üzdü

Alıntıları Göster

Hemen düzeltelim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

galiba takımlar karışmayacak bilgi sayfaları son 12 ye kadar böyle bir şeyin olmayacağını söylemiş takımlar karışsaydı yarışmaya yeni bir soluk gelebilirdi

Takımları Dora Dayı ve Çağrı Başkan kurmalı, takımların isimleri de Başkanlar ve Dayılar olarak değişmeli, anca o zaman bir değişim gözlenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: delpieroalk

Senin dışında herkes gayet eğlenmiş, hoş bir ortam oluşmuş, seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım?

Alıntıları Göster

demir doğrama imalat diye espri yaptım rahatsız olmadım sen yazdıklarımdan rahatsız olmuşsun

• Ankette yüzde 90 yapariz diyordum bir miktar sinirlendim foruma şu şekil giriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #teamdayı

• all star magdur kadro hazirlaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

demir doğrama imalat diye espri yaptım rahatsız olmadım sen yazdıklarımdan rahatsız olmuşsun

Alıntıları Göster

Sen de eğleniyorsan ben yanlış anlamışım  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Dayı ve Başkan savaşı başlasın  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Elalem hamilelik testi yaptırsın BİZİM ABAZALAR DA KIZLAR OYUN KAZANINCA KOŞARAK KUCAKLASIN ELLESİN FORTLASIN

• Lan olm çağrı ya da bot atmazsınız be

• Biraz önce panorama ya biri twit atmış , onu da gösterdiler . Twit deki kişi Batuhan’a mağdurhan demiş hshshhshdhdhdhhdhs

doğru söyleyin forumdan kim attı o twit i  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN mağdurhan lakabını burda biz bulduk çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Lan olm çağrı ya da bot atmazsınız be

• Çağrı’yı “iri,boynuzlu” bir hayvana benzettiğim için uyarı mesajı almışım. Gerçekten yaptınız mı bunu
  • bot değil halkın gücü.....

• Adamın ismi mağdurhan olarak kalacak  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Hocam o peruk işi yalan ya,ilk bölümlere baktım,adamın saçı bariz uzamış.
  • delpieroalk kullanıcısına yanıt

dora dayı değil özür dayı desek isabet olur yada zenne dayıda olur. 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Hahahaha ne kadar komik
  • 
Sayfa: önceki 13641365136613671368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.