< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 11 Ocak 2021; 19:25:32 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (136. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AncheBu tarz deparlı oyunlarda olacak ama eski tarz karmaşık oyunlar üzerinde çalışıyoruz dedi. Aslında bunda sıkıntı yok hep diyordum eski tarz oyunlar keşke geri gelse diye.
Benim derdim şu; kara ve deniz parkurları yapıldığında ortalama 45-50 saniyelik olmalı. Diğer parkurlar eski tarz olsun onda sıkıntı yok. Ama 20 saniyelik parkur yapıp atışlarıda hep halka ve kum torbası yaparsan keyifli olmuyor işte.
Alıntıları GösterKarmaşık oyundan kastı da yarım kova suyla mekanizmanın harekete geçtiği oyunlardır. Eski oyunları hazırlayanlar mı yok oldu ne. Eskiden ada hayatı kadar oyunlardan da zevk alıyordum. 2017'den sonra ada hayatı bitti, 2018'den sonra oyun da kalmadı. Bu gidişle Exatlon Challenge, Survivor'dan daha iyiydi diyeceğiz, en azından rtük fazla karışmadı ona
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konuya bak ölü. Başkancılar yazmayınca hiç muhabbet dönmüyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
batuhan kavga mı çıkarmış napmış izlemedim. adamın vücudunda elektrik akıyor çok kavga çıkartır gibi geliyor. kırmızıdaki çağlardan atar gider bekliyorum. tahminime göre bu sene başkan çıkmaz ve seneye survi bitiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Konuya bak ölü. Başkancılar yazmayınca hiç muhabbet dönmüyo2018 ve 2019 facialarından sonra normal hocam. geçen sene pandemi ve YUNUS EMRE BAŞKANIN ekmeğini yedi acur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 11 Ocak 2021; 19:20:57 > -
Survivor Romanya rekor reytingle başlamış. Ünlü ve acayip bir kadro kurmuşlar.
Rumen yarışmacılar inanılmaz kudurtucu oluyor ve baya uğraşıyorlar rakip takımla. Exxende falan altyazılı yayınlansa forumda kimse bizim survivor’ı konuşmaz vallatam bizim forumun istediği tarz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA822018 ve 2019 facialarından sonra normal hocam. geçen sene pandemi ve YUNUS EMRE BAŞKANIN ekmeğini yedi acur
Alıntıları GösterEn çok Yunus Emre Başkanın ekmeğini yedi hocam. Başkan da güzel ekmek dağıttı tabi, başkanlık bunu gerektirir sonuçta. Aç gözünü doyurdu Acun’un daha ne yapsın
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceEn çok Yunus Emre Başkanın ekmeğini yedi hocam. Başkan da güzel ekmek dağıttı tabi, başkanlık bunu gerektirir sonuçta. Aç gözünü doyurdu Acun’un daha ne yapsın
Alıntıları GösterAcur exxen i Yunus Emre Başkan sayesinde gelen parayla kurdu
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Acur exxen i Yunus Emre Başkan sayesinde gelen parayla kurdu
Alıntıları GösterVe Yunus Emre Başkansızlıktan batacak hocam.
-
ERDİ BAŞKAN YUNUS EMRE BAŞKAN CUMALİ BAŞKAN VE SEMİH REİSİN sadece okey oynadığı bir yapım olsa reyting rekorları kırar.
-
Site bebesi Batuhan yakında kendini takımdan soyutlar
Mağdur Barış effect
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Mağdur Barış effectSonra da beni dışlıyolar diye gönüllülere geçmek ister kesin
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Mağdur Barış effectÇok gereksiz şekilde sert başladı. Sempatisini kaybedecek böyle giderse
Yörük Reis yüzemiyor ama el ayarı fena el ense çekse yerde sektirir adamı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 11 Ocak 2021; 20:51:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merve Aydın ne kadar hintlilere benziyo
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickle
Alıntıları GösterHAYDAAAAAAAA @EthanCarter III
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X