Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.629.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Nerdesiniz?

Ben ıkı ay kadar sonra bakacam. Sımdı çok kalabalık sarmadı. BANA KAOS LAZIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Zaten kısa bir şey, Fatih Yoldaş direkt börekçiye postalardı hela başkanını  Yalnız Acun da Turabi'ye, Adem'e edemediği lafları sırf 'maymun' dedi diye Fatih Yoldaşa etmişti bu olayda. Adam resmen üvey evlat muamalesi görüyordu.  

Daha önceki yarışmadan oluşturduğun kitleyle millete caka satıp birleşmeyi bile göremeden börekçiye doğru yol almak nedir  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Geçen sene de Yunus Emre ağzını açsa medeniyet dersi veriyordu o instagramcı. Ama dediğin gibi Bardur ne yapsa sineye çekti yıllarca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Ben ıkı ay kadar sonra bakacam. Sımdı çok kalabalık sarmadı. BANA KAOS LAZIM.

Alıntıları Göster

Hocam gönüllülerin fitne fesat kadın tayfası oluştu bile

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Ulan arkadaşlar hoş geldiniz haydi oyuna, bir ormanı dolaşsınlar keşif yapsınlar, ağaca tırmansınlar, kalas ver barakalarını kendileri yapsınlar. Yoksa arkası otel de ondan mı gösteremiyorsunuz

Hocam ciddi ciddi bende bu sene şüphelenmeye başladım artık . Yahu bi uyumadan önce 2-3 dk çekiyor kamera bir de uyandıktan sonra 2-3 dk . Onun haricinde yarışmacıların sözde ada hayatı işe ilgili hiçbir bilgi alamıyoruz . Sürekli oyun sürekli oyun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 11 Ocak 2021; 10:57:25 >
  • Kim devam edemiyo acaba akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusko

Baskanların playlisti  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• İyi ki 1-2 kez parkurları övdük,Acun baba hemen konseyde merak etmeyin parkurlar uzun olmayacak demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

İyi ki 1-2 kez parkurları övdük,Acun baba hemen konseyde merak etmeyin parkurlar uzun olmayacak demiş

Dün mü dedi onu, oylamaya kadar bakmamıştım. Sinir bozucu olmaya başladı artık. Nesi uzundu şu parkurların, 2017 ve önceki sezonlara katılan yarışmacıların canı yok muydu acaba. Herif bu sezonları unutmuş gibi konuşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Dün mü dedi onu, oylamaya kadar bakmamıştım. Sinir bozucu olmaya başladı artık. Nesi uzundu şu parkurların, 2017 ve önceki sezonlara katılan yarışmacıların canı yok muydu acaba. Herif bu sezonları unutmuş gibi konuşuyor.

Alıntıları Göster

Bu tarz deparlı oyunlarda olacak ama eski tarz karmaşık oyunlar üzerinde çalışıyoruz dedi. Aslında bunda sıkıntı yok hep diyordum eski tarz oyunlar keşke geri gelse diye.

Benim derdim şu; kara ve deniz parkurları yapıldığında ortalama 45-50 saniyelik olmalı. Diğer parkurlar eski tarz olsun onda sıkıntı yok. Ama 20 saniyelik parkur yapıp atışlarıda hep halka ve kum torbası yaparsan keyifli olmuyor işte.

• Seçmelerde başarılı olup muhtemelen yedeklerde kalan isimler var burda, yakında sırayla katılırlar yarışmaya.

Bir de Meter seçmelerde finale kadar gelmiş seçilmeyince de ağlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 11 Ocak 2021; 13:38:55 >

• Hanzade reisin yolu açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Seçmelerde başarılı olup muhtemelen yedeklerde kalan isimler var burda, yakında sırayla katılırlar yarışmaya.

Bir de Meter seçmelerde finale kadar gelmiş seçilmeyince de ağlamış.

ne yalan söyleyeyim ben de üzüldüm seçmeleri izlerken meterin durumuna

acuna bir sıkıntı mı var abi derken ki ses tonu üzdü

Bir yarışmacı oyundan sonra benche saldıracak, yumruk atacak, hakaret edecek ve hakem bunu göremeyecek. Sonra eski çalıştığı oyuncusuna hem hakaret edip, hem de yumruk atacak. Sonra da benchin arkasına kaçacak. Delikanlı adam devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: regulusblack

Bir yarışmacı oyundan sonra benche saldıracak, yumruk atacak, hakaret edecek ve hakem bunu göremeyecek. Sonra eski çalıştığı oyuncusuna hem hakaret edip, hem de yumruk atacak. Sonra da benchin arkasına kaçacak. Delikanlı adam devam eder

• Konu düzeni açısından yarışmacıların resimini ekleyip ilk mesajı düzenleyiverdim. İyi forumlar.

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.