< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1322. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Steven kendince intikam almaya çalışmış ama yanlış konu seçmiş. -
Çağrı parkurdaki her engeli murat ceylan görüyor ve kendini bu şekilde tatmin ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acun bu sene fena sıktın
-
Acur adam olsan İsmail e özür diletirdin ama senin ne olduğunu biliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 23 Mart 2021; 0:34:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafasını vurduğu kapı = Murat Ceylan -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Bu mesaj silindi.Hocam düşünüp düşünüp bu sefer laf sokacam diye geliyor Dora dayım haşlıyor bunu patlıcana dönüp adasına gidiyor sonra.
Acun özür diletecek muhtemelen. İsmail’in de derdi o kendi yaptıramıyor Acun yaptırsın istiyor çok ezik bir karakter ya. Batuhan bunu parmağında döndürüyor zaten
Ayşe sms birincisi olana kadar gayet güle oynaya takılıyorlardı ne zaman sms birincisi oldu Aleyna kendince bişeyler yapmam lazım düşüncesine girdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Acur adam olsan İsmail e özür diletirdin ama senin ne olduğunu biliyoruzTrabzonlular dayımızı yalnız bıraktı. Acun'u bir telefonda Dora'nın önünde hazır olda bekletecek Trabzonlular var ama sabrediyorlar.
-
Aleyna Dora dayıma yanlamaya çalışıyor. Alfa erkekliğinden büyülenmiş diye yorumladım
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHocam düşünüp düşünüp bu sefer laf sokacam diye geliyor Dora dayım haşlıyor bunu patlıcana dönüp adasına gidiyor sonra.
Acun özür diletecek muhtemelen. İsmail’in de derdi o kendi yaptıramıyor Acun yaptırsın istiyor çok ezik bir karakter ya. Batuhan bunu parmağında döndürüyor zaten
Alıntıları GösterDüğünüm var seni zenne olarak davet ediyorum...
Adam 2 gün düşünüp bunu bulmuş
Dayım ağzının payını verirde Acun İsmail in tarafını tutmuş illa zorla özür diletecek
Yoksa dayım bir tanesi varken 2.sine gerek yok demesini de bilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu durum aksine Aleyna’ya yarar. -
Orkinos da bizim, hamsi de bizim
-
Acun abisi obur Pehlivan üzülmesin diye zorla özür diletecek tamam İsmail ağlama artık
İSO NE AĞLADIN BOLM. İSOYA EMZİK CAPSİ LAZIM AMA GÖRSELİNİ İNDİRMEYE BİLE ÜŞENİYORUM ZIRILDAĞIN..
-
ÖZÜR İSTİYORUZ!
ACUN DAYIMA ŞEKİL YAPARSA EMEKLİLİĞİNİ BİZİM KARADENİZ TV DE PİLATES TOPU SATARAK GEÇİRİR. KİMSE SABRIMIZI SINAMASIN!1!!!
-
İzleyen yarışmacılar bile sıkılmış -
-
BÖÜÜ BANA ZENNE DEDİLER BÖÜÜÜ
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X