Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.624.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Hocam mümkün tabi ama ben o hafta Ayşe’nin neden 1.olduğuna anlam verememiştim çünkü ne bir üzerine gidilme,ne de bir kavga olmuştu. Açık arttırmada aç kalmıştı,ondan değildir inşallah 😂

Reşat ve Poyrazın anlat bakalımda göstermiş olduğu tavır birinci yaptı onu sonrasında da hanzadeyi kaptan yapmaları olsun coconut mevzusu derken genel kitle iyice Ayşeye döndü

• Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Hocam o anlat bakalımın üzerinden 2 hafta geçmişti,Hanzade kaptanlığı da 1.çıktıktan sonraydı zaten,ben hala anlam veremiyorum.Böyle bir kitlesi varsa nasıl Poyraz 5 hafta domine etti kısmına takılıyorum ki Ayşe 2.bile olamadı o haftalar.
  • Şampiyon olabilecrğini düşündüğüm dört isim var bunlar Poyraz, Batuhan, Ayşe ve İsmail. İsmail son zamanlarda Batuhan ve Öyküden dolayı biraz geriye düştü Batuhanda mağdur falan ama ağzı iyi laf yapıyor ayrıca oyunlarda da çok fazla kazanmaya başladı onun şansı arttı. Poyraz ilk günkü gibi herkesin gözünde favori. Ayşe de arkasına iyi bir kitle aldı her ne kadar bazı hareketleri aşırı cringe olsa da performansa baktığımızda bu kız şampiyon olabilir diyoruz. Son olarak muhtemel şampiyon sıralaması yapacak olursam:
    Poyraz
    Batuhan
    İsmail
    Ayşe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Önceden bilmiş galiba hocam dediğine göre Ayşe pehlivanı söylemiş

Alıntıları Göster

Ben bunu söyleyince Hanzo gitmiş diyordun  

• Valla öyle bi seneye denk geldik ki kim elense üzülmeyecek hale geldim. Elle tutulur adam yok yarışma başlayalı 2.5 oldu nerdeyse hâlâ yarışmada bi ilerleme de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Hocam o anlat bakalımın üzerinden 2 hafta geçmişti,Hanzade kaptanlığı da 1.çıktıktan sonraydı zaten,ben hala anlam veremiyorum.Böyle bir kitlesi varsa nasıl Poyraz 5 hafta domine etti kısmına takılıyorum ki Ayşe 2.bile olamadı o haftalar.

Üstüne gitmeyi hiç bırakmadılar ki olay soğusun hocam Poyrazın 5 hafta nasıl domine edebildiğine ben de şaşırıyorum genel izleyici olayların yaşanmasıyla birlikte devreye girmiş olabilir bide şöyle bi durumda var Ayşenin kendini batırdığı çok anlar oldu ama ilginç bir şekilde sms birincisi olmasıyla beraber o tavırları biraz azalttı

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ben bunu söyleyince Hanzo gitmiş diyordun  

Alıntıları Göster

Senin kaynak daha sağlammış hocam 

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Şampiyon olabilecrğini düşündüğüm dört isim var bunlar Poyraz, Batuhan, Ayşe ve İsmail. İsmail son zamanlarda Batuhan ve Öyküden dolayı biraz geriye düştü Batuhanda mağdur falan ama ağzı iyi laf yapıyor ayrıca oyunlarda da çok fazla kazanmaya başladı onun şansı arttı. Poyraz ilk günkü gibi herkesin gözünde favori. Ayşe de arkasına iyi bir kitle aldı her ne kadar bazı hareketleri aşırı cringe olsa da performansa baktığımızda bu kız şampiyon olabilir diyoruz. Son olarak muhtemel şampiyon sıralaması yapacak olursam:
    Poyraz
    Batuhan
    İsmail
    Ayşe

İlk haftalardaki şampiyon olabilecek sıram şöyleydi:

1. İsmail

2. Poyraz

3. Batuhan

4. Meryem

Böyle iken şimdi de böyle oldu Meryem sakatlandı Ayşe kendisine belli bir kitle kazandırdı o listeye girdi.

1. Poyraz

2. Batuhan

3. İsmail

4. Ayşe

Poyraz'ın son 2 3 haftadır eski dominant performansı da yok ve grupçuluk yaptiğindan tepki görmüş olabilir. Bana kalirsa son 1.5 2 Barış gibi patlayacak adam

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Şampiyon olabilecrğini düşündüğüm dört isim var bunlar Poyraz, Batuhan, Ayşe ve İsmail. İsmail son zamanlarda Batuhan ve Öyküden dolayı biraz geriye düştü Batuhanda mağdur falan ama ağzı iyi laf yapıyor ayrıca oyunlarda da çok fazla kazanmaya başladı onun şansı arttı. Poyraz ilk günkü gibi herkesin gözünde favori. Ayşe de arkasına iyi bir kitle aldı her ne kadar bazı hareketleri aşırı cringe olsa da performansa baktığımızda bu kız şampiyon olabilir diyoruz. Son olarak muhtemel şampiyon sıralaması yapacak olursam:
    Poyraz
    Batuhan
    İsmail
    Ayşe

DORA DAYI ŞAMPİYON OLUR HOCAM

• Jeunes Turc kullanıcısına yanıt
    Yarışmayı taşıyanlar:
    Batuhan
    Dora
    Poyraz
    Öykü
    Çağrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

DORA DAYI ŞAMPİYON OLUR HOCAM

Alıntıları Göster

Dora Dayi sadece piyon olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Poyraz'ın son 2 3 haftadır eski dominant performansı da yok ve grupçuluk yaptiğindan tepki görmüş olabilir. Bana kalirsa son 1.5 2 Barış gibi patlayacak adam

Hayrettin, Yiğit, Çağrı, Doğan adam can simidi gibi zayıf halkalara sarılıyor çok ilginç 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN Sona güçlü rakipler kalınca ağır patlayacak gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Dora Dayi sadece piyon olur hocam

Alıntıları Göster

Şam ı eksik yazmışsınız hocam

Şampiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Senin kaynak daha sağlammış hocam 

Alıntıları Göster

Çok net belli zaten. Poyraz pehlivanım deyip duruyor, tiktokçu da Dora dese tedirgin olmazdı, üzerine ünlülerin bakışı falan. Diğer taraftan pasaklı bmy 'benim sms rekorumu geçecek' dedikten sonra tiktokçunun 1. olmaya başlaması da ilginç olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Çok net belli zaten. Poyraz pehlivanım deyip duruyor, tiktokçu da Dora dese tedirgin olmazdı, üzerine ünlülerin bakışı falan. Diğer taraftan pasaklı bmy 'benim sms rekorumu geçecek' dedikten sonra tiktokçunun 1. olmaya başlaması da ilginç olay.

Alıntıları Göster
     🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

Barış gitti gideli Ünlüler kaybetmiyor

Bunu bugün bende söyledim cenabet barış.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Senin silik dediğin Hanzade kaç aydır gündemden düşmüyor. Anti de olsa gündem gündemdir.
  • BEYLER BİR ANDA OGEDAY GELDİ AKLIMA O NE YAPIYOR BİLEN VAR MI? ADEMİN ŞAMPİYON OLMASINI ENGELLEDİĞİ İÇİN O SENE ONU ÇOK SEVMİŞTİM

Karar verin siz de kim gitmiş?
  • 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.