Reşat ve Poyrazın anlat bakalımda göstermiş olduğu tavır birinci yaptı onu sonrasında da hanzadeyi kaptan yapmaları olsun coconut mevzusu derken genel kitle iyice Ayşeye döndü |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1212. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam o anlat bakalımın üzerinden 2 hafta geçmişti,Hanzade kaptanlığı da 1.çıktıktan sonraydı zaten,ben hala anlam veremiyorum.Böyle bir kitlesi varsa nasıl Poyraz 5 hafta domine etti kısmına takılıyorum ki Ayşe 2.bile olamadı o haftalar. -
Şampiyon olabilecrğini düşündüğüm dört isim var bunlar Poyraz, Batuhan, Ayşe ve İsmail. İsmail son zamanlarda Batuhan ve Öyküden dolayı biraz geriye düştü Batuhanda mağdur falan ama ağzı iyi laf yapıyor ayrıca oyunlarda da çok fazla kazanmaya başladı onun şansı arttı. Poyraz ilk günkü gibi herkesin gözünde favori. Ayşe de arkasına iyi bir kitle aldı her ne kadar bazı hareketleri aşırı cringe olsa da performansa baktığımızda bu kız şampiyon olabilir diyoruz. Son olarak muhtemel şampiyon sıralaması yapacak olursam:
Poyraz
Batuhan
İsmail
Ayşe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Önceden bilmiş galiba hocam dediğine göre Ayşe pehlivanı söylemiş
Alıntıları GösterBen bunu söyleyince Hanzo gitmiş diyordun
Valla öyle bi seneye denk geldik ki kim elense üzülmeyecek hale geldim. Elle tutulur adam yok yarışma başlayalı 2.5 oldu nerdeyse hâlâ yarışmada bi ilerleme de yok
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam o anlat bakalımın üzerinden 2 hafta geçmişti,Hanzade kaptanlığı da 1.çıktıktan sonraydı zaten,ben hala anlam veremiyorum.Böyle bir kitlesi varsa nasıl Poyraz 5 hafta domine etti kısmına takılıyorum ki Ayşe 2.bile olamadı o haftalar.Üstüne gitmeyi hiç bırakmadılar ki olay soğusun hocam Poyrazın 5 hafta nasıl domine edebildiğine ben de şaşırıyorum genel izleyici olayların yaşanmasıyla birlikte devreye girmiş olabilir bide şöyle bi durumda var Ayşenin kendini batırdığı çok anlar oldu ama ilginç bir şekilde sms birincisi olmasıyla beraber o tavırları biraz azalttı
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Ben bunu söyleyince Hanzo gitmiş diyordun
Alıntıları GösterSenin kaynak daha sağlammış hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Şampiyon olabilecrğini düşündüğüm dört isim var bunlar Poyraz, Batuhan, Ayşe ve İsmail. İsmail son zamanlarda Batuhan ve Öyküden dolayı biraz geriye düştü Batuhanda mağdur falan ama ağzı iyi laf yapıyor ayrıca oyunlarda da çok fazla kazanmaya başladı onun şansı arttı. Poyraz ilk günkü gibi herkesin gözünde favori. Ayşe de arkasına iyi bir kitle aldı her ne kadar bazı hareketleri aşırı cringe olsa da performansa baktığımızda bu kız şampiyon olabilir diyoruz. Son olarak muhtemel şampiyon sıralaması yapacak olursam:
Poyraz
Batuhan
İsmail
Ayşeİlk haftalardaki şampiyon olabilecek sıram şöyleydi:
1. İsmail
2. Poyraz
3. Batuhan
4. Meryem
Böyle iken şimdi de böyle oldu Meryem sakatlandı Ayşe kendisine belli bir kitle kazandırdı o listeye girdi.
1. Poyraz
2. Batuhan
3. İsmail
4. Ayşe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Poyraz'ın son 2 3 haftadır eski dominant performansı da yok ve grupçuluk yaptiğindan tepki görmüş olabilir. Bana kalirsa son 1.5 2 Barış gibi patlayacak adam
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Poyraz
Batuhan
İsmail
AyşeDORA DAYI ŞAMPİYON OLUR HOCAM
Yarışmayı taşıyanlar:
Batuhan
Dora
Poyraz
Öykü
Çağrı -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03DORA DAYI ŞAMPİYON OLUR HOCAM
Alıntıları GösterDora Dayi sadece piyon olur hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcPoyraz'ın son 2 3 haftadır eski dominant performansı da yok ve grupçuluk yaptiğindan tepki görmüş olabilir. Bana kalirsa son 1.5 2 Barış gibi patlayacak adam
Hayrettin, Yiğit, Çağrı, Doğan adam can simidi gibi zayıf halkalara sarılıyor çok ilginç
Sona güçlü rakipler kalınca ağır patlayacak gibi duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcDora Dayi sadece piyon olur hocam
Alıntıları GösterŞam ı eksik yazmışsınız hocam
Şampiyon
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Senin kaynak daha sağlammış hocam
Alıntıları GösterÇok net belli zaten. Poyraz pehlivanım deyip duruyor, tiktokçu da Dora dese tedirgin olmazdı, üzerine ünlülerin bakışı falan. Diğer taraftan pasaklı bmy 'benim sms rekorumu geçecek' dedikten sonra tiktokçunun 1. olmaya başlaması da ilginç olay.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Çok net belli zaten. Poyraz pehlivanım deyip duruyor, tiktokçu da Dora dese tedirgin olmazdı, üzerine ünlülerin bakışı falan. Diğer taraftan pasaklı bmy 'benim sms rekorumu geçecek' dedikten sonra tiktokçunun 1. olmaya başlaması da ilginç olay.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Barış gitti gideli Ünlüler kaybetmiyorBunu bugün bende söyledim cenabet barış.
Senin silik dediğin Hanzade kaç aydır gündemden düşmüyor. Anti de olsa gündem gündemdir. -
BEYLER BİR ANDA OGEDAY GELDİ AKLIMA O NE YAPIYOR BİLEN VAR MI? ADEMİN ŞAMPİYON OLMASINI ENGELLEDİĞİ İÇİN O SENE ONU ÇOK SEVMİŞTİM
Karar verin siz de kim gitmiş?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X