ERZURUM AYGIRI YUNUS EMRE KLASİK OLARAK EFENDİ, ÇİRKİN, KIZLARIN ARKADAŞ OLMAK İSTEDİĞİ AMA ASLA SEVGİLİ OLMAK İSTEMEDİĞİ TİPLERDEN. HER ORTAMDA VARDIR BÖYLE İNSANLAR ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1164. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu survivora gidenler zaten alık mı yoksa orda mı alıklaşıyolar -
Batuhan mağdur olmak için almadıysa ben başka bişi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Batuhan mı zeki paranın yarısını bıraktı. Yaa Batuhan'ın söyledikleri çok doğru 🥰🥰🥰
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh_Elmander -- 14 Mart 2021; 21:4:46 > -
İş çaya, kahveye geldiyse sona gelindiğini anlayacaksın.
-
YENİ GELDİM DAYIM MEVZU YAPTI MI HOCALAR
ÖZET PLS DAYIM ÖZETİ İSTİYORUM
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
YENİ GELDİM DAYIM MEVZU YAPTI MI HOCALAR
ÖZET PLS DAYIM ÖZETİ İSTİYORUMDayı iskender yedi, Batuhan aç kalarak mağdur oldu.
-
HOCAM BAŞKA BİR İHTİMAL YOK. İSMAİLDE DE 300 KALDI. K*SAR O DA AYNI YOLDAN ZORLAYACAKTI MAĞDURLUĞU AMA PİS BOĞAZINA SÖZ GEÇİREMEDİ.
İlayda şeker reyizin tersinin çok pis olduğuna eminim ama ispatlayamam zaten böyle insanlardan korkacaksın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Selamün aleyküm, iyi akşamlar arkadaşlar mevzu yaşandı mı?
-
Batuhan açık artırmada 500 peso bıraktı -
Çağrı nerede beyler daha yeni geldim eve ancak açtık tv yi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
İlayda şeker reyizin tersinin çok pis olduğuna eminim ama ispatlayamam zaten böyle insanlardan korkacaksınHer survivorda çoğunluğu oluşturan, "Elenmeyeceğini bildiğim için seni yazıyorum." diyen samimiyetsizlere tepki göstermesi güzel ama performanstan dolayı yazanlara bir şey dememesi lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12HOCAM BAŞKA BİR İHTİMAL YOK. İSMAİLDE DE 300 KALDI. K*SAR O DA AYNI YOLDAN ZORLAYACAKTI MAĞDURLUĞU AMA PİS BOĞAZINA SÖZ GEÇİREMEDİ.
Aynen hocam
İLAYDA YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI. OY İÇİN ANNESİNİ KULLANMADIĞI VE AĞLAMADIĞI İÇİN BUNLAR GELİYOR BAŞINA
quote:
Orijinalden alıntı: Dh_Elmander
Batuhan açık artırmada 500 peso bıraktı@mersinaki hocam mağdur olmuş yine.
-
Şu parkuru 20 kere oynattı yeter be
Herşeye of ne güzel diyip almıyor salak mıdır nedir anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12İLAYDA YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI. OY İÇİN ANNESİNİ KULLANMADIĞI VE AĞLAMADIĞI İÇİN BUNLAR GELİYOR BAŞINA
Sen hayırdır ya sen ayıp yapıyosun kardeş..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X