Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.624.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

BU YETERİNCE YAYILIRSA VE UNUTULMAZSA AYŞENİN YOLU UZUN OLMAZ ÖYLE BİR VİDEO BU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Yunus Emre olmasa 2020 bir hiçti, dizilere ara verilmese izlenirlik açısından bu seneden farkı olmayacaktı. 2013'teki New York'ta müzede Murat'ın heykel taklidi yapıp çocuğu korkuttuğu an 2020'ye bedel.

Alıntıları Göster

2020 survivorin ikinci yarısı hem mücadele hem reality olarak iyiydi her gün bir olay kulis tartışma ben seviyordum 2020'yi eskilerden 2013den ornek vermissin açıkçası hilmi duygu murat daghan dışında bir şey hatırlamıyorum bunların kendi aralarındaki diyaloglar ile devam eden bir yarismaydi 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Adam dokunulmazlık oyununa çıkmadı. Neden çıkmıyorsun diye sordular. Serkay ve tayfasını kastederek ben zaten bunların gitmesini istiyorum. Kalsınlar diye neden mücadele edeyim ki dedi. Adam yüzünden yarışmanın formatı bile mavi ekran hatası verdi.  

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Alıntıları Göster

Hocam bu alpha hocamın açtığı çadır mevzusu bu muydu   

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam bu alpha hocamın açtığı çadır mevzusu bu muydu   

Alıntıları Göster

Hocam rastgele youtubedan buldum da, siz deyince gülesim geldi    

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

yapma hocam. 2020 ergen senesiydi. cemal can, nisa, barış, berkan, yasin vs. 5 iq insanlar. bir mert vardı reality. bir de yunus emre.

Hocam ERMAN BAŞKANI nasıl unutursunuz ?

• Hanzade 3Y'de bulunan yalanın hakkını verirken 

• onun için yapıyor zaten.

survivor un tam kontrolü acun da değil. 2019 da ayan beyan anlamıştık bunu.

hanzade yi iki üç fırçalar gibi yapıp milletin gazını almaya çalıştı.

zaten hanzade de anlamış olacak ki söz hakkı ayşe de, kız "toparlayayım" diyor. hanzade "toparla bakalım" gibisinden bir şey diyor. yani acun u macun u iplediği de yok. hakem(hakim) olmuş artık.

berkay da bir...nasıl diyeyim... kibarlık sezdim.

poyraz a biraz lustral vermişler ama biraz sıkıştırınca eski pasif agresifliği nüksetti.

zaten yarışmada 3 tane ciddi hasta var.

biri poyraz. biri konuşurken bakışlarına bakın, biraz sıkıştırınca kadın kız tanımıyor direk hakaret ediyor.

diğeri hanzade. konuşurken, hele heyecanlıysa, mimiklere dikkat edin.

üçüncüsü ziyagil. onu uzun uzun yazmaya gerek yok.

şu kız grubu ve üçkağıtçı steven(evet o bile) diğer tayfanın yanında daha krallar. ki gönüllülerin hiçbirini sevmiyorum.

dikkat edin aleyna ç nin ismini yazarken ne kıvım kıvım kıvrandılar.

hiçbiri performansı çöp hanzade yi yazamadı. bir de yazmamaya bahane olsun diye bu silik karakteri başlarına lider yaptılar. dikkat edin takım makım diyen m saygı bile yarışmanın başından itibaren onu yazamıyor.

kızların yaptığını yapamadılar. biz buna sokak ağzıyla "billursuzluk" diyoruz.

yüksek ihtimal elenecek ama kutluyorum. aleyna ç. yalaka, yalancı, yüzsüz diye az bile demiş o tayfaya.

• Şu yorum gözlerimi yaşarttı  

Bahar Olhan

3 yıl önce

şüphesiz en güzel ve en samimi survivor dönemiydi ne turabi gibi artist showcular ne semih gibi yılanlar ne erdi gibi laf ebeleri ne de mağdur edebiyatı yapan adem vardı tamamen karakterli dürüst ve samimi insanlarla doluydu en zevk aldığım survivor buydu

• Terrible Certainty kullanıcısına yanıt

böyle ince görmek her yiğidin harcı değil.

bravo.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

2020 survivorin ikinci yarısı hem mücadele hem reality olarak iyiydi her gün bir olay kulis tartışma ben seviyordum 2020'yi eskilerden 2013den ornek vermissin açıkçası hilmi duygu murat daghan dışında bir şey hatırlamıyorum bunların kendi aralarındaki diyaloglar ile devam eden bir yarismaydi 2013

Alıntıları Göster

Eski sezonları düşününce böyle demek zor. Konseylerde Instagram takipçin x'e çıktı, kullanıcı adı yz, senin iletişimdeki gizemli konuşmanı çözdüm, arkadaşına gizlice jelibon vermişsin sululukları, ruh hastası bir torpillinin ödüllerdeki eşyaları yanında getirip oyuncak olarak kullanmasına izin verilmesi, dışarıdan gelen selamların ekip aracılığıyla cembar ikilisine iletilip ihlal yapılması (konseydeki selamları demiyorum da onlar da saçmaydı), sürekli parti yapılması hatta korkunç Instagram canlı yayınları iğrenç şeylerdi.

• https://www.youtube.com/watch?v=WZjUoWqaLTI&feature=youtu.be
    Erdi Başkan'a kışkırtma çekmişler
  • Jeunes Turc kullanıcısına yanıt

toripili acun dan da büyük.

başka hiçbir numarası yok. torpilli olmasa ilk hafta elenir adı bile hatırlanmaz.

belki survivor tarihinin en efsane torpillisi olarak anılabilir.

belki bu bile hatırlanmaz.

• @Metz akbil şarkısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dh_Elmander

Çağrı başkan büyük ihtimalle ulusalcı veya ülkücüdür hocam 2019 da olsa Tony'nin kemiklerini kırardı

Yunan sunucuyu dövüp diskalifiye olurdu ve hava alanında milyonlar Türk bayraklarıyla Çağrı Başkanı karşılardı hocam.

• Dora dayım skills

@Metz

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Yunan sunucuyu dövüp diskalifiye olurdu ve hava alanında milyonlar Türk bayraklarıyla Çağrı Başkanı karşılardı hocam.

Alıntıları Göster

Yılmaz Morgül bizzat karşılamaya gelirdi hocam

• quote:

Dora dayım skills

@Metz

• quote:

@Metz akbil şarkısı

Çok iyi hocam  

• 
Sayfa: önceki 11561157115811591160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.