Yiğit(Poyraz) Yuvakuran(Berkay) Yunus Emre Ayşe, 3Y muhabbetini Steven sembolü aldıktan sonra yaptı. Üçünü de yemeğe götüreceksin minvalinde cümleler kurdu. Steven da götürdü. Konseyde Aleys ve Ayşe'nin zemin kaydırma çalışmalarını izleyeceğiz, eğlenceli. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1126. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceKim neye itiraz etmiş? Ben olayları yorumladım Hanzadenin şeytan demesiyle onların arkasından söyledikleri hakaretler ve şifrelemeleri aynı şey değil
Alıntıları GösterHanzade orada bana böyle diyemez tarzı bi cümle kuruyor mesajı ona istinaden attım
-
1 kez daha smsde birinci ciksa bambaska bir yere gider cikamazsa 5 haftasi varquote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanİlayda son haftalardaki reality performansını beğenmiyorum, tekdüze bir yarışmacıya dönüştün. İlk haftalarda bu senenin yıldızı olabileceğini düşünüyordum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanYiğit(Poyraz)
Yuvakuran(Berkay)
Yunus Emre
Ayşe, 3Y muhabbetini Steven sembolü aldıktan sonra yaptı. Üçünü de yemeğe götüreceksin minvalinde cümleler kurdu. Steven da götürdü.
Konseyde Aleys ve Ayşe'nin zemin kaydırma çalışmalarını izleyeceğiz, eğlenceli.
HEPSİNİ TOPLASAN BİR HÜSEYİN FORMÜLÜ ETMEZ HOCAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
1 kez daha smsde birinci ciksa bambaska bir yere gider cikamazsa 5 haftasi var
Alıntıları GösterAynen hocam. Realityi toparlayamazsa Öykü'den sonra şutu yer. Merve, Melis son 2 kadın, Gonca da biraz daha gider, performansı var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Hanzade orada bana böyle diyemez tarzı bi cümle kuruyor mesajı ona istinaden attım
Alıntıları GösterŞeytan, Ayşe ve Aleyna K'dan akıl alır hocam...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIŞeytan, Ayşe ve Aleyna K'dan akıl alır hocam...
Alıntıları GösterNe mutlu onlara
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ne mutlu onlara
Alıntıları GösterDora dayımı örnek almalılar hocam.
-
-
Adam gibi adam CAGRI ATAKAN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
DORA DAYIMIN KARŞISINDA OLANIN KARŞISINDA OLURUM
YANINDA OLANIN YANINDA OLURUM
BU KADAR NET
HANZADE > ERGEN TAYFA
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Hanzade orada bana böyle diyemez tarzı bi cümle kuruyor mesajı ona istinaden attım
Alıntıları GösterHe anladım. Ama hakkaten Aleyna Ç kendi neymiş ki? Daha geldiği ilk haftada konseyde Ayşenin yönlendirmesiyle Hanzadeyi yazdı ve yancılık mertebesini benimsedi. Ayşelerin maşası olmaktan başka bir işe yaramıyor Hanzadeye mi laf ediyor
Hanzade yine Ayşeye patlamıştı Aleyna’ya bir şey dememişti o olayda. Bence Hanzo bunlardan çok çok daha olgun ve hakkaten bu çingenelerin Hanzade’yi çekemedikleri her hallerinden belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ÇAĞDOR AŞK İKİLİ <3
-
HOCAM İNSTGRAMDA İFŞA SAYFASI VAR O KİŞİNİN VE HER DEDİĞİDE ÇIKIYOR
Yunus Emre Başkan şov yapmıştı bu atışta.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHe anladım. Ama hakkaten Aleyna Ç kendi neymiş ki? Daha geldiği ilk haftada konseyde Ayşenin yönlendirmesiyle Hanzadeyi yazdı ve yancılık mertebesini benimsedi. Ayşelerin maşası olmaktan başka bir işe yaramıyor Hanzadeye mi laf ediyor
Hanzade yine Ayşeye patlamıştı Aleyna’ya bir şey dememişti o olayda. Bence Hanzo bunlardan çok çok daha olgun ve hakkaten bu çingenelerin Hanzade’yi çekemedikleri her hallerinden belli
Alıntıları GösterO zaman arkadan onu bunu gaza getirip Aleynayı yazdıran hanzade kimmiş ki kızlara şeytan diyor derim hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Yunus Emre Başkan şov yapmıştı bu atışta.Ben de direkt onu hatırladım
HOCAM FEMİNİST HER KIZIN FEMİNİSTLİĞİ SEVDİĞİ YAKIŞIKLI BİR ERKEK ARKADAŞI/KOCASI OLANA KADARDIR SONRASINDA FITRAT GEREĞİ GEYŞA OLURLAR. BU BİN GÖZLEMDEN SÜZÜLMÜŞ SONUÇTUR!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X