Şimdi Ara

1398 TL Acer Nitro VG240YP 24' F.HD 144Hz 1ms(VRB) IPS Panel FreeSync 2xHDMI DP Monitör (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
4
Favori
8.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu gün kargodan gidip teslim aldım. İncehesaptan indirimde aldığım asus marka monitörü sırf va panel diye kullanmadan iade ettim. Yeni aldığım acer monitörde ölü pixel çıktı. Firmaya n11 üzerinden iade talebi oluşturdum ilerleme ile ilgili buradan bildireceğim ona göre siparişe geçersiniz.
    1398 TL Acer Nitro VG240YP 24" F.HD 144Hz 1ms(VRB) IPS Panel FreeSync 2xHDMI DP Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonGazi -- 30 Mayıs 2020; 3:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange dragon

Bir tane kaptım dualar ile bekliyorum.

Freesync ve 144hz için hdmi kullansak da olur mu? Bazı monitörler dp hdmi ayrımı yapıyor da?
    Kart NVIDIA ise FreeSync'i aktifleştirmek için DP gerekiyor.
  • Orange dragon kullanıcısına yanıt
    Kalmadığını söyledim kardeşim. Sistemi o kullanıyor. 6 saattir oyun oynuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m.n11.com
    Acer Vg270bmııx 27" 1ms Full Hd Hdmı D-sub freesync Ips Oyuncu Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/acer-vg270bmiix-27-1ms-full-hd-hdmi-d-subfreesync-ips-oyuncu-led-monitor-1072953?magaza=betaplusteknoloji

27 inc daha uygun fiyatli. Sebebini bilen var mi? 1.319 TL

• CömertlerdenApo kullanıcısına yanıt
    bmiix olanlar 75hz idi galiba.
  • Monitörü 165hz gelen başka var mı? Dandik bir HDMi kablosu ile bağlı ve 144/165hz alıyorum. Boşuna DP kablosu mu aldım. Bildiğim kadarı ile FreeSync özelliği DP ile sağlanmıyor muydu sadece?

Ayrıca şöyle bir açıklama buldum.
    DisplaySpecifications
    Acer Nitro XV240Y P launched in China, XV240Y V in the works
    https://www.displayspecifications.com/en/news/199b281

1398 TL Acer Nitro VG240YP 24" F.HD 144Hz 1ms(VRB) IPS Panel FreeSync 2xHDMI DP Monitör

Monitörüm VG240Y V gözüküyor. Burda dediğine göre XV olanlar 165hz'e ulaşabiliyor. VG240Y P olanlar net olarak ulaşacağını söylemiyor.
    Sanırım bana gelen panel XV240Y modeli ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Mayıs 2020; 12:2:9 >

• Hocam şimdi ben pcyi tvye bağladım görüntü aldım ama monitörde bios ile format attıktan sonra belirli bir süre görüntü alabiliyorum. Sizdede aynı sorun var mı?

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan çalışmıyor çalışsa bilgi verebileceğim.

• Hocam şimdi kurdum ettim baya uğraştım oldu. Bendede 165 hz ve 12 bit gösteriyor çok ilginç. Neyse şans ilk kez yüzüme güldü. Biraz kullanayım mini inceleme tarzı birşey yaparım hocam.

8-10-12 bit seçilebiliyor
    Hz ' de seçilebiliyor tabiki. Ama bu değerlere çıkması ilginç işte.

Bilgisayarıma sıfır aldığım PSU bugün itibari ile gitti. Şu anda maalesef daha fazla karıştıramıyorum.
  • Holisticmaxx ı doğruluyorum banada aynısı oldu.

• Ölü pixel çıkan varmı sizdede ?

• Hocam genel bir fazlalık özellikleri dizer misiniz?
    2 arkadaş daha alacağız da bu iş aklımızı çeldi bu ürünü alalım. Vaadedilenden neler fazla çıktı?

• Altyazar kullanıcısına yanıt
    Sizin önerdiğiniz monitör mü yoksa konudaki monitör mü çok kararsız kaldım. Asus'dan her zaman memnun kaldım. Görüntü ve malzeme kalitesi olarak diğer markalara göre farkı var gerçekten. Ama VG249Q nasıldır bilemedim, çok fazla bir incelemede yok.
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    ozele gel yardimci olayim sana

• SonGazi kullanıcısına yanıt
    bende çıkmadı
  • hocam geçmiş olsun.
    Enteresan durum mu diyelim şanssızlık mi bilemedim psu 12 saat içinde mefta oldu.

Allahtan bi yedek buldum.
    1398 TL Acer Nitro VG240YP 24" F.HD 144Hz 1ms(VRB) IPS Panel FreeSync 2xHDMI DP Monitör 1398 TL Acer Nitro VG240YP 24" F.HD 144Hz 1ms(VRB) IPS Panel FreeSync 2xHDMI DP Monitör

• Ben de monitörü bugün teslim aldım.PC ve PS4 ile birlikte kullanıyorum.Ölü pixel çıkmadı.Şimdiye kadar performansından memnunum.
  • hocam bu mönitör uğursuzluk getiriyor sanırım. bende sabahtan beridir uğraşıyorum monitöre görüntü gelmiyor meğer asıl sorun kasaymış. kasanın pci kısmı için bulunan metal kısımda biir kıvrım var hdmi tam oturmuyor o yüzden görüntü alamıyormuşum. ne kadar ental dantel sorunlar ile uğraşıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.