Bildirim
1398 TL Acer Nitro VG240YP 24' F.HD 144Hz 1ms(VRB) IPS Panel FreeSync 2xHDMI DP Monitör (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kart NVIDIA ise FreeSync'i aktifleştirmek için DP gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Orange dragon
Bir tane kaptım dualar ile bekliyorum.
Freesync ve 144hz için hdmi kullansak da olur mu? Bazı monitörler dp hdmi ayrımı yapıyor da? -
Kalmadığını söyledim kardeşim. Sistemi o kullanıyor. 6 saattir oyun oynuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
m.n11.com
Acer Vg270bmııx 27" 1ms Full Hd Hdmı D-sub freesync Ips Oyuncu Led Monitör Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/acer-vg270bmiix-27-1ms-full-hd-hdmi-d-subfreesync-ips-oyuncu-led-monitor-1072953?magaza=betaplusteknoloji
27 inc daha uygun fiyatli. Sebebini bilen var mi? 1.319 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bmiix olanlar 75hz idi galiba. -
Monitörü 165hz gelen başka var mı? Dandik bir HDMi kablosu ile bağlı ve 144/165hz alıyorum. Boşuna DP kablosu mu aldım. Bildiğim kadarı ile FreeSync özelliği DP ile sağlanmıyor muydu sadece?
Ayrıca şöyle bir açıklama buldum.DisplaySpecifications
Acer Nitro XV240Y P launched in China, XV240Y V in the workshttps://www.displayspecifications.com/en/news/199b281
Monitörüm VG240Y V gözüküyor. Burda dediğine göre XV olanlar 165hz'e ulaşabiliyor. VG240Y P olanlar net olarak ulaşacağını söylemiyor.
Sanırım bana gelen panel XV240Y modeli ile aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Mayıs 2020; 12:2:9 >
-
Hocam şimdi ben pcyi tvye bağladım görüntü aldım ama monitörde bios ile format attıktan sonra belirli bir süre görüntü alabiliyorum. Sizdede aynı sorun var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şuan çalışmıyor çalışsa bilgi verebileceğim.
-
8-10-12 bit seçilebiliyor
Hz ' de seçilebiliyor tabiki. Ama bu değerlere çıkması ilginç işte.
Bilgisayarıma sıfır aldığım PSU bugün itibari ile gitti. Şu anda maalesef daha fazla karıştıramıyorum. -
Holisticmaxx ı doğruluyorum banada aynısı oldu.
Ölü pixel çıkan varmı sizdede ?
Hocam genel bir fazlalık özellikleri dizer misiniz?
2 arkadaş daha alacağız da bu iş aklımızı çeldi bu ürünü alalım. Vaadedilenden neler fazla çıktı?
Sizin önerdiğiniz monitör mü yoksa konudaki monitör mü çok kararsız kaldım. Asus'dan her zaman memnun kaldım. Görüntü ve malzeme kalitesi olarak diğer markalara göre farkı var gerçekten. Ama VG249Q nasıldır bilemedim, çok fazla bir incelemede yok. -
ozele gel yardimci olayim sana
bende çıkmadı -
hocam geçmiş olsun. -
-
Ben de monitörü bugün teslim aldım.PC ve PS4 ile birlikte kullanıyorum.Ölü pixel çıkmadı.Şimdiye kadar performansından memnunum. -
hocam bu mönitör uğursuzluk getiriyor sanırım . bende sabahtan beridir uğraşıyorum monitöre görüntü gelmiyor meğer asıl sorun kasaymış. kasanın pci kısmı için bulunan metal kısımda biir kıvrım var hdmi tam oturmuyor o yüzden görüntü alamıyormuşum.
ne kadar ental dantel sorunlar ile uğraşıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X