Şimdi Ara

Logitech G213 Oyuncu Klavye 279TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guhong01

1 aya bozulacağını nereden biliyorsunuz? Test departmanında mı çalışıyorsunuz o firmaların?

Alıntıları Göster
    3 yıl kullandım rampage klavye,rampageyi övdüğümden değil ama klavyeler kolay kolay bozulan şeyler değil.
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    James donkey denen markayi kullandim çok uzun ömürlü olmadi serviste ilgilenmiyor. Yaptik diyor gene perte çıkıyor birkaç saat sonra. Sende Corsair almışsin iyi olsa niye fazla verip aldin ? Parasi olsa milletin zaten bu ürünlere bakmaz alir adamakilli mekanik geçer. Neyse blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Mayıs 2020; 19:46:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nepalbilisim 289 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperx Alloy Core rgb + ile bu klavye arasında kaldım.6-7 saat aralıksız oyun oynuyorum bilek desteği benim için önemli ama çıkmıyor olması canımı sıktı. Şuan kullandığım klavye cooler master masterkeys lite. Membran klavyeden tekrar membran klavyeye geçeceğim. Aslında çok gerek yok ama kardeşimin klavye bozuldu ve yeni klavye alsak en az 150 tl. Onun yerine kendi klavyemi ona verip ben yenisini alacağım. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Crsair k55 Logitech g213 bu iki modelden birini al gitsin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Şuan geçici olarak g213 kullanıyorum. Tavsiye edebilirim gayet iyi bir klavye ancak ben de klavye arayışındayım ve 300 tl'yi gözden çıkardıktan sonra membran klavye almak istemiyorum. Philips spk 8404(273tl) ve cooler master mk 350(450tl) modelleri diğer modellere göre daha uygun fiyatli gibi duruyor ancak bilet desteği ve harici multimedya tuşları mevcut değil malesef.
  • trygoly T kullanıcısına yanıt
    Philipsin o klavyesi Çin'den üretilip marka basilan bir ürün aynisi frisby gibi markalarda mevcut. Hp var 380 bandi ama garantisi vs var mi bilmiyorum.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    evet, öyle oldugunu tahmin ettim fiyat fena değil yine de söylediğiniz hp bu sanirim

ancak klavye ingilizceymiş bu modelde

• zoccoda 279tl suan konuyu guncelledeim fakat güncellenmiyor gene forum sıkıtlı

• @SYLAS

Açıkçası büyük enter tuşu benim için önemli. Küçük enter tuşuna hiç alışkın değilim. O yüzden HyperX daha cazip geliyor. Corsair pahalı. G213 çok yakışıklı bir klavye. Büyük enter dışında her aradığım var. Çok kararsız kaldım.

@trygoly

Bahsettiğiniz Philips klavyede mavi switch var sanırım. Mekanik klavye alacaksam kırmızı switch alırım maviler çok sesli çalışıyor kafa ütülüyor. Kırmızı switchlerde bütçemi çok aşıyor o yüzden membran devam.

HyperX mi Logitech mi ona karar veremedim.

Görseller evrensel hocam incelemelerde enter büyük.bende almayı düşünüyorum açıkcası ama büyük alttaki kısım ayrılasa süper olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Görseller evrensel hocam incelemelerde enter büyük.bende almayı düşünüyorum açıkcası ama büyük alttaki kısım ayrılasa süper olurdu
    Evet şuan baktım. Enter büyükmüş. Bilek destekli klavye hiç kullanmadım. Oranın çıkmaması beni etkiler mi bilmiyorum ama siparişi geçtim. Umarım memnun kalırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.