Şimdi Ara

2348 TL Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Kartı 11296-01-20G (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
4
Favori
24.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet hocam gpu çekirdeği, transistör sayıları, texture unit sayıları, CU sayıları falan tamamen aynı, bellekten fark oluşuyor sadece sanırım.Gayet güzel bir kart 2000 civarına mal edebilenler kesinlikle tercih etmeli bence.
  • Evet arkadaşlar benle birlikte bu part number kumarını oynayanlar kazandı. Sanırım sıralı 10 adet aynı seri no da farklı çıkmaz:)

5700xt soğutma bloklu fabrikasyon 14gbps veri yolu tanımlanmış ekran kartlarınız hayırlı olsun.

2348 TL Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Kartı 11296-01-20G 2348 TL Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Kartı 11296-01-20G

@maverick72 hocam sizede teşekkürler bizi aydınlattığın ve bunu araştırarak bulmamıza neden olduğun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 28 Mayıs 2020; 11:29:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim de aynı sizdeki gibi geldi hocam ve çok hızlı geldi. Birazdan takıp, testleri yapacağım. Hayırlı olsun hepimize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam ben de sipariş vermiştim, kart İzmir'den yola çıktı İzmir'de oturuyorum ama bana daha ulaşmadı, Antalya'ya daha önce gitmiş. İnşallah bize gelen de 5700XT blokludur bakalım. Gelince takacak sistem de yok elimizde gerçi 6 senelik FX-8320'li sistemle idare ediyoruz.
  • Satıcıya güzel mesajlar atmayı unutmayalım.

@FullDH @Utab516

FullDH hocam ulaşır ya sıkıntı yoktur. Olmadı şubede yakalayın. Dağıtımı beklemeyin.
  • 2348 TL Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Kartı 11296-01-20G
    2348 TL Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Kartı 11296-01-20G
    Kart elime ulaştı, güncel bioslu, 5700XT bloklu kart. Alacaklar gönül rahatlığıyla alsın.
    Şimdi bir sorum olacak biraz absürt belki ama kartı en azından denemek için MSI 990FXA GD-65 anakartıma takabilir miyim? PCI Express versiyonu 2.0 anakartın. En azından yeni sistemin parçaları toplanasıya kadar eski sistemde kullansam kartı, sıkıntısız çalıştığını görsem. PCI Express 4.0 kart PCI Express 2.0 slotta çalışır mı bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim.

• N11 den alan arkadaşlar satıcı kim ?
  • FullDH kullanıcısına yanıt
    Eski anakartınızla uyum sorunu olmazsa çalışır ama PCI-E 2.0, x16'da maksimum 8GB/s genişlik sağlayabildiği için kart tam performans vermez. İşlemci zaten besleyemeyeceği için fark etmez gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 28 Mayıs 2020; 14:31:56 >
  • John Voxville kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Zaten kartın düzgün çalıştığını görüp alışverişe onay vermek maksadım. Biraz da eski kartın gürültüsünden kurtarsın şimdilik yeterli, eski kart R9 280X kendisi baya sıcak ve sesli. Zaten işlemci Ryzen 5 3600 yolda, geri kalan parçaları da 1 aya toplarız inşallah. O zaman görürüz bakalım kartın gerçek performansını.
    Alamazki dün 1 idi stok bugün sabah tükenmişti.

Arayan bulsun şimdi bu parça numarası ile. :)

Bu arada takabilirsinde o sistem UEFİ mi?
  • Gerçi düşündüğüm tam tersinde çalışmaz diye hatırlıyorum. UEFİ desteği olmayan ekran kartı UEFİ anakartlarda çalışmaz.

UEFİ olupta anakartı UEFİ olmasa da çalışırdı.
  • Sistem UEFI hocam o açıdan sıkıntı yok, monitör de eski olduğundan DVI-HDMI dönüştürücü gerekecek bana şimdi bide. Gün içinde halledebilirsem akşama ekran kartını 990FXA-GD65 anakarta takar konuya da yazarım, RX5600XT'yi FX-8320 ile kullanmak isteyen başka deli çıkarsa faydamız dokunur belki .
    Akşam atarsın bi caps :D
  • Vatan indiriminden MSI MECH OC modelini benzer fiyatla aldım, şu anda bu fiyata hem de Sapphire bulunuyorsa kesinlikle kaçırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    tr.msi.com
    SMOOTH 1080p - RX5600XT steam bundle
    https://tr.msi.com/Promotion/smooth1080p

Steam kodunu aktif etmeyi unutma. Hayırlı olsun. Mesh OC biraz sıcak çalışıyor Youtube gözlemlerime göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

https://tr.msi.com/Promotion/smooth1080p

Steam kodunu aktif etmeyi unutma. Hayırlı olsun. Mesh OC biraz sıcak çalışıyor Youtube gözlemlerime göre.
    Ürünü malesef nisanda almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullDH

Hayırlı olsun hocam ben de sipariş vermiştim, kart İzmir'den yola çıktı İzmir'de oturuyorum ama bana daha ulaşmadı, Antalya'ya daha önce gitmiş. İnşallah bize gelen de 5700XT blokludur bakalım. Gelince takacak sistem de yok elimizde gerçi 6 senelik FX-8320'li sistemle idare ediyoruz.
    Hocam ben FX-8300'e taktım 5600XT'yi.
  • paladinho kullanıcısına yanıt
    İnşallah işlemci alma planınız vardır hocam. Kısa bir süre 60Hz monitör ve ve FX-8320 işlemci ile kullanacağım bu kartı ona bile üzülüyorum, yazık karta . Konuyu da sıcak fırsatlardan taşımak zorunda kalacak yönetim bu gidişle, ufak çaplı bi RX5600XT kullanıcıları kulübü oluşturduk başlık altında.
    4k tv'de kullanıyorum şimdilik Donanım tavsiyelerine bakabileceğim bir site var mı? Forumdan da araştıracağım ama hali hazırda bir site varsa hoş olur. Açıkçası bu GPU'yla uyumlu olacak en iyi işlemci-ram-anakartları şimdiden liste yapmak istiyorum
  • Hiç araştırmadan şans eseri almıştım Nisan sonunda hepsiburadadan dediğiniz gibi 5e kodu ile geldi sorunsuz kullanıyorum bir aydır. Böyle bir farktan haberin yoktu teşekkürler bilgi için.
    Kart için yazılım ayarlarını ve sapphire trixx ayarlarında en iyi ayarlar için aydınlatabilir misiniz?
    Ayrıca yanında oyun kodu verildi bunları kullanıyorum, nasıl satabilirim bilgisi olan varsa yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.