Şimdi Ara

2348 TL Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT 6GB 192Bit GDDR6 (DX12) Ekran Kartı 11296-01-20G (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
4
Favori
24.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trixx den kapatılabiliyorsa 1 adet rgb lede bakar :)
  • ürün bugün geldi ama dikkatimi bir şey çekti ürün arena garantili ve ekran kartının poşeti açıktı.Sizlere de böyle mi geldi acaba.
  • ssabakan S kullanıcısına yanıt
    Arena Sapphire'in distribütörü. Poşete de dikkat etmedim ama ağzı mühürlü değildi sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kartı şuan kullanıyor musunuz? herhangi bir sorun var mı?
  • ssabakan S kullanıcısına yanıt
    Dün geldi işte formattan sonra whql sürümü kurdum. Oyunda, masaüstünde herhangi bir hata vs olmadı.

Sadece şu dikkatimi çekti Afterburner'dan ayar yapmama rağmen fanı döndüremiyorum. Önceki kartta %50 hız ayarlayıp oyuna girerken aktifleştiriyordum ama bunda bir türlü çalıştıramadım fanı. Isınınca kendi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 11 Temmuz 2020; 15:45:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 202SA geldi bana da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Size güvenip siparişi verdik bakalım ne çıkacak :D teşekkürler herkese.
    Eve anca gelebildim. Gidip kendim şubeden aldım sabahtan ve 202SA geldi. Arkadaşlar forum nedir? neden işe yarar? sorularının tekrar cevabı olduğunu için teşekkürler. Sayenizde 2.elde belki de artık kalmayacağı için 2200-2300 TL vereceğimiz kartı 0 aldık. Sadece 2 sorunum var. 1.si artık hangi şirketin sorunu bilemiyorum ama SE2717H monitörüm bu NAVİ kartlar ile meğersem uyumlu çalışmıyormuş. Windows açılana kadar hiçbir şey göremiyorum. Bios mios yok. Beklerken ekranda çözünürlük dışında bir sinyal alıyorum hatası veriyor. Şaka gibi iş. Nette 5 milyon tane konu var. Ne amd ne de dell kabul ediyor bunu. Lanet olası şey ya.

2.si K'sız 4770 bazı oyunlarda fena tökezlememe neden oldu :D işlemcinin gücü dışında bir karta zıplamışız. Far Cry 5'de RX 580 ile aynı FPS'i alıyorum :D

• Güncel fiyat 2355 TL.
  • keşke alanlardan birisi detaylı incelese kararsızlar için. Benim akılma ram sıcaklığının yüksek olması takılıyor acaba gerçek değer mi yoksa program kaynaklı mı ?
  • AMD bu kartı alanlara Godfall ve WoW: Shadowlands ⁣ oyunlarını hediye ediyor.
  • Güncel 2310 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Example3

AMD bu kartı alanlara Godfall ve WoW: Shadowlands ⁣ oyunlarını hediye ediyor.
    7 temmuzda aldim karti yararlana bilirmiyim acaba

• Yüksek performanslı AMD Radeon RX 5000 serisi ile eğlenceye devam! Seçili satış noktalarından satın alacağınız bir RX 5000 serisi grafik kartı, Godfall ve World of Warcraft: Shadowlands hediyeli! #AMD #AMDTürkiye #Radeon

⁣Kampanyaya dahil modeller ve hediyeleri: ⁣

AMD Radeon™ RX 5700XT ⁣- Godfall & WoW: Shadowlands ⁣
    AMD Radeon™ RX 5700 ⁣- Godfall & WoW: Shadowlands ⁣
    AMD Radeon™ RX 5600 XT - Godfall & WoW: Shadowlands ⁣
    AMD Radeon™ RX 5500 XT - Godfall⁣
    ⁣⁣
    Kampanya tarihi: 14 Temmuz - 3 Ekim 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    Detaylar: Elde ettiğiniz kodu 7 Kasım 2020 tarihine kadar kullanabilirsiniz. ⁣⁣
    ⁣⁣
    Seçili Satış Noktaları:⁣
    TeknoBiyotik
    Hepsiburada (Sadece "Hepsiburada" satıcısı)
    itopya.com
    GameGaraj
    incehesap.com
    Vatan Bilgisayar
  • Example3 kullanıcısına yanıt
    Link verilebilir misin

• quote:

Yüksek performanslı AMD Radeon RX 5000 serisi ile eğlenceye devam! Seçili satış noktalarından satın alacağınız bir RX 5000 serisi grafik kartı, Godfall ve World of Warcraft: Shadowlands hediyeli! #AMD #AMDTürkiye #Radeon

⁣Kampanyaya dahil modeller ve hediyeleri: ⁣

AMD Radeon™ RX 5700XT ⁣- Godfall & WoW: Shadowlands ⁣
    AMD Radeon™ RX 5700 ⁣- Godfall & WoW: Shadowlands ⁣
    AMD Radeon™ RX 5600 XT - Godfall & WoW: Shadowlands ⁣
    AMD Radeon™ RX 5500 XT - Godfall⁣
    ⁣⁣
    Kampanya tarihi: 14 Temmuz - 3 Ekim 2020 ⁣⁣
    ⁣⁣
    Detaylar: Elde ettiğiniz kodu 7 Kasım 2020 tarihine kadar kullanabilirsiniz. ⁣⁣
    ⁣⁣
    Seçili Satış Noktaları:⁣
    TeknoBiyotik
    Hepsiburada (Sadece "Hepsiburada" satıcısı)
    itopya.com
    GameGaraj
    incehesap.com
    Vatan Bilgisayar
    Karti hem 200 tl pahali aldim hepsiburada dan hemde oyunda alamiyom

İade etsem mi ki ya

• iade et
  • İşlemci aldım 3 aylık game pass verdi. Millet alınca oyun hediyeli oldu. Geçen hafta ekran kartı aldım hediye yok, şimdi oyun kampanyası var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

iade et
    Kullanilan urunlere servis onayi lazim mis galiba.iade alana kadar kart fiyatlari yurur gider

Oyunu oynacagimdan degil bari bosuna fazla verdigim 200 tl yi cikarayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuya dahil olmayan adam

İşlemci aldım 3 aylık game pass verdi. Millet alınca oyun hediyeli oldu. Geçen hafta ekran kartı aldım hediye yok, şimdi oyun kampanyası var.
    Ben 2500 e aldim hepsiburada dan oglen, aksam 2300 e dustu.oyunuda alamiyom en sanssiz benimdir herhalde

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.