Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
234.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ile alakasız tartışma içerikli tüm mesajlar şikayet edilmiştir. Yönetici arkadaşların en kısa zamanda gereğini yapacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İşlemcilerdeki ilk açık windowsu yüklediginde başliyor. Boşu boşuna windows (pencereler) denmemiş. Unutmayalim ki hirsizlar pencereden girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 5 Temmuz 2020; 18:57:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiri

İşlemcilerdeki ilk açık windowsu yüklediginde başliyor. Boşu boşuna windows (pencereler) denmemiş. Unutmayalim ki hirsizlar pencereden girer

Alıntıları Göster
    :))
  • Birsey sorayım NON K islemcilerde FSB den OC izin veren Anakartlar hangileri?Bilgisi olan var mı?
  • 10700K için Dark Rock Pro 4 soğutucusunu sipariş geçtim.

Artic Freezer 34 DUO'nun yetersiz geldiğini gördüm. Çatı katında + 80 watta 65 70 derece görüyorum. Bayıltacak beni

Corsair H100i RGB PRO 240mm alacaktım ama Dark Rock Pro 4 daha fazla önerilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methoxyphenyl

10700K için Dark Rock Pro 4 soğutucusunu sipariş geçtim.

Artic Freezer 34 DUO'nun yetersiz geldiğini gördüm. Çatı katında + 80 watta 65 70 derece görüyorum. Bayıltacak beni

Hayırlı olsun, testleri ve karşılaştırmalı testleri bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methoxyphenyl

10700K için Dark Rock Pro 4 soğutucusunu sipariş geçtim.

Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan i7 10700k + 16gb ram + dark rock pro 4 siparişi geçiyordum. ramin stoğu bitti ondan bekledim 2 gün. bugün stok gelmiş. tam siparişi geçiyordum i7 10700k'nın fiyatı 398 eurodan 424 euroya çıktı. şansıma bak ya. kaldı sipariş. bekleyecem. ama şimdi de soğutucunun stoğu gitgide azalıyor
  • Memnun musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.